Rólunk írták

247. „Nagyon szépen szeretném megköszönni nektek a munkát amit belém raktatok, nagyon hálás vagyok Imrének, akitől nem sok türelmesebb embert ismerek, köszönöm a csapatodnak, és neked is!”

Mosó Ármin (B) (Bánfalvi László, Diósi Imre Ferenc)

246. „Köszönök mindent a Rasta autósiskolának. Végig fogták a kezem, segítséget kaptam mindenben, rugalmasan álltak hozzám. Az elejétől, a sikeres vizsgámig számíthattam rájuk, mind Balogh Zoltánra, és az oktatómra, Bánfalvi Lászlóra! Hiába volt 2 műszakos munkarendem, az oktatómnak hála, nem maradt ki órám sosem. Ha megbízható, szakmailag profi, segítőkész, lelkes oktatót keres valaki, Lacit bátran ajánlom. Olyan tudást ad át, amit szerintem nem sokan. Neki köszönhetően, sikeresen levizsgáztam elsőre, és egy kellemes emlék marad az a nap, mert végig nyugtatott, mellettem állt! ☺️ Bátran válasszátok a Rasta-t, nem fogtok csalódni senkiben!”

Somogyi-Polgár Erika (B) (Bánfalvi László)

245. „Az egyik álmom vált valóra, hogy sikerült megszereznem a jogosítványt.Örülök neki, hogy Benneteket, a Rasta autósiskolát választottam ki a többi iskola közül…
Az ügyintézés mindig gördülékenyen ment, és ha kérdésem volt, mindig gyorsan kaptam tájékoztatást, választ.
Ezúton is köszönöm a sok segítséget!!!
Viszont hogy sikeresen levizsgázzak és megszerezzem a jogosítványt, Diósi Imrének az oktatómnak köszönhetem…
“Kicsit rögös” 🙂 volt az út, de nagyon szépen köszönöm a kitartást, a sok odafigyelést, a poénokat, a türelmet, és főleg az oktatást Imre!
Egy álmom vált valóra, KÖSZÖNÖK SZÉPEN MINDENT NEKTEK!
Csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát!”

Nagy Annamária (B) (Diósi Imre Ferenc)

244. „Nagyon boldog vagyok ,hogy a RASTA autósiskolát választottam . Fiatalos , gördülékeny , ügyintézésben és árban első osztályúak. A kresz tudásom az e-learning keretein belül szereztem meg aminek külön örültem , hiszen így magamnak oszthattam be az időmet . És így sikeres KRESZ vizsgát tehettem le .Köszönöm szépen az oktatómnak Diósi Imrének aki már első pillanattól hatalmas nagy mosollyal várt engem az első órán , és megtanított biztonságosan, szabályosan vezetni, azért voltak nehezebbek napok és sok sok türelem kellett hozzám de ő kitartott mellettem és mindig csak a pozitív gondolatokra tanított. Hálás vagyok , hogy sikeres forgalmi vizsgát tehettem le mellette . Mindenkinek szívből ajánlom őt ! 😊
Külön köszönöm Balogh Zoltánnak a kedvességét, és hogy mindenben segített , tájékoztatott.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a RASTA autósiskolát !😊”

Baranyi Dorina (B) (Diósi Imre Ferenc)

243. „Nagyon örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam. Gyors tanulási lehetőség, megbízható forgalmi oktatás. A KRESZ tudásom az e-learning online kresz keretein belül szereztem meg. Számomra megfelelő és rugalmas volt az autósiskola. A gyakorlati órákat Bánfalvi Lászlónál töltöttem kedves, türelmes és segítőkész oktató. Mindenről érthető, pontos és részletes tájékoztatást kaptam. Köszönöm Balogh Zoltánnak a gyors ügyintézést és a pontos tájékoztatást. Nagyon Köszönöm Bánfalvi Lászlónak a rengeteg türelmét, segítségét és a lelkiismeretes munkáját. Hozzásegített hogy már az első alkalommal sikeresen levizsgáztam. Csak ajánlani tudom az autósi iskolát és az oktatómat, csak pozitív véleményt tudok róluk mondani.”

Tóth József (B) (Bánfalvi László)

242. „E-learning oktatást választottam, így magam osztottam be a tanulásra szánt időt, amit egy sikeres elméleti vizsga követett.
A vezetésem Diósi Imrével történt Gyöngyösön, akitől rengeteg információt, türelmet, tapasztalatot, és emberséges bánásmódot kaptam, hogy végül sikeres vizsgát tehessek.
Köszönöm Imrének és az autósiskolának a segítséget. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Tóth Dániel (B) (Diósi Imre Ferenc)

241. „Rasta autósiskoláról csak pozítív vèlemènyem van.Gyors tanulási lehetősèg, megbízható forgalmi oktatás! Türelmes, segítőkèsz, kedves Oktató! Pozitív èlmènyekkel ès sok jó tanulsággal szereztem jogosítványt!”

Krusper Alexandra Dorina (B) (Koltavári István)

240. „Első találkozáskor kedvesen fogadtak, zökkenőmentesen ment a bejelentkezés. Az egészségügyi vizsga az autósiskolában zajlott, a felkészítés kiváló volt. A vezetési órák rendkívül rugalmasan zajlottak, mindig sikerült hozzáigazítani a napjaimhoz. Köszönet Diósi Imre Ferencnek aki felkészített a vizsgára. Csak ajánlani tudom az iskolát és oktatóm is.”

Kelemen Viktor Ádám (B) (Diósi Imre Ferenc)

239. „A Rasta Autósiskolát választani számomra nem csak jó döntés, de egy emlékezetes élmény is volt. A kezdetektől fogva mindenki rendkívül kedves és segítőkész volt, külön köszönet Balogh Zoltánnak. Az oktatóm Boldogh Ákos volt, és nem tudok rosszat mondani róla. Rendkívül segítőkész, türelmes, és mindig érthetően magyarázott minden részletet. Az ő türelme és szakértelme hozzájárult ahhoz, hogy sikeresen megszerezzem a B kategóriás jogosítványomat. Öröm volt vele tanulni, és bátran ajánlom a Rasta Autósiskolát mindenkinek!”

Hudák Péter (B) (Boldogh Ákos)

238. „Örömmel tölt el, hogy ezt az Autósiskolát választottam. Csak is pozitívan csalódtam. Maga az elméleti, illetve gyakorlati oktatás kiválóan, gördülékenyen zajlott. Külön elismerést érdemel Diósi Imre Ferenc kommunikatív szakoktató, aki tudásával és türelmével hozzájárult a sikeres vizsgámhoz!”

Nagy Martin Noel (B) (Diósi Imre Ferenc)

237. „Örömmel tölt el, hogy a RASTA Autósiskolát választottam. Mind a KRESZ, mind a forgalmi vizsga gördülékenyen ment. Köszönettel tartozom Boldogh Ákosnak is aki mind végig kedves és türelmes volt velem a vezetés alatt. Csak ajánlani tudom az autósiskolát!”

Horanek Dávid (B) (Boldogh Ákos)

236. „A Rasta autósiskola számomra tökéletes választás volt. Kezdettől fogva mindenki közvetlen, segítőkész és nagyon kedves volt velem szemben, kiemelve Boldogh Ákost,
aki rendkívül türelmes is volt. Hála a jó oktatásnak elsőre sikerült minden vizsgán teljesítenem.”

Molnár Evelin (B) (Boldogh Ákos)

235. „Az oktatóm Szepesi Zsolt volt, akiről csak jót tudok írni. Kedves, türelmes, emberséges és a legfontosabb, hogy mindenre megtanított ahhoz, hogy elsőre sikeres vizsgát tudjak tenni. Véleményem szerint az autósiskola többi oktatója is ugyanilyen odaadással oktatja tanulóit. Bármi kérdésem volt, azonnal választ kaptam, mindenben segítettek amiben kellet. Nyugodt szívvel ajánlom őket mindenkinek, csak pozitív véleményt tudok róluk mondani.”

Némethné Pál Alexandra (B) (Szepesi Zsolt)

234. „Nagyon köszönök mindent, egy álmom vált valóra. Örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam, ami nem is volt kérdés, hogy hová merre is induljak el.
Nagyon sokat köszönhetek Bánfalvi László oktatónak, aki türelmesen és higgadtan el vezetett a forgalmi vizsgáig.
Szavai sokáig fognak csengeni füleimben.
Nagyon szépen köszönöm még egyszer, hogy a Rasta autósiskolánál meg szerezhettem álmaim jogosítványát.”

Csirincsik Zita (B) (Bánfalvi László)

233. „Számomra nagyon megfelelő és rugalmas volt a Rasta autósiskola. Mindenben segítettek, és gördülékeny volt az egész oktatási folyamat. A gyakorlati órákat Koltavári Istvánnál töltöttem, nagyon kedves, türelmes és jó humorú oktató. Az órák jó hangulatban teltek el, nagyon rugalmasan kezelte az időpontokat az oktató órákra mindig a számomra megfelelő időpontra tette. Jó szívvel fogok visszagondolni a Rasta autósiskolára. 🙂
Köszönök mindent!”

Papp Katinka (B) (Koltavári István)

232. „Középiskolás vagyok, suli mellett kezdtem el, a B – kategóriás jogosítványt. Balogh Zoltán iskolavezető és Diósi Imre szakoktató mindig mindenben segítségemre voltak. Köszönöm Diósi Imrének a tanítását, tudását és türelmét. Örülök, hogy ő lehetett az oktatóm. Számomra nagy élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom az autósiskolát! 😁”

Kis-Géci Kristóf (B) (Diósi Imre Ferenc)

231. „Nagyon örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam mert mind elméleti mind gyakorlati képzés magas színvonalú csak ajánlani tudom mindenkinek aki jogsit szeretne. Külön köszönet Balogh Zolinak és a leges legjobb tanítónak: Bánfalvi Lászlónak (köszönök mindent)”

Burai Krisztián (B) (Bánfalvi László)

230. „A RASTA autósiskolával csak pozitív tapasztalataim voltak. Az ügyintézés az elejétől fogva gyorsan és gördülékenyen ment, mindenről pontos információt kaptam, így az online KRESZ tanfolyamot is a jelentkezést követő napon el tudtam kezdeni. A program sok ábrával, videóval és gyakorló teszttel segített a KRESZ elsajátításában, a saját tempómban tudtam vele haladni és feldolgozni, majd ezután sikeres vizsgát tenni.
A KRESZ vizsgát követően viszonylag hamar el tudtam kezdeni a vezetést, már az első órán érezhető volt, hogy oktatómmal, Bánfalvi Lászlóval, könnyedén fogok tudni együtt dolgozni és nem lesz semmi gond. Mindenről érthető tájékoztatást kaptam, megtanultam mire figyeljek, hogy a lehető legjobb döntést tudjam meghozni egy adott helyzetben. Az órákat végig a jó hangulat jellemezte, a forgalmi vizsgám előtt, annyiszor mehettem még gyakorolni, ahányszor szerettem volna és ez is hozzásegített, hogy már első alkalommal sikeresen levizsgázzak. Mindenkinek bátran ajánlom, hogy a RASTA autósiskolát válassza! 😊”

Sóskuti Krisztina (B) (Bánfalvi László)

229. „Az egész oktatással nincs semmi problémám nagyon gyorsan kaptam időpontokat szinte egy pillanat alatt. Az oktatóm Boldogh Ákos nagyon rendes volt mindent elmagyarázott és segítőkész volt mindenben, így gyorsan le tudtam tenni a jogosítványt.”

Lakatos Dávid (B) (Boldogh Ákos)

228. „Örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam. Minden segítséget megadnak ahhoz hogy sikeres vizsgát tehess mind elméletből mind gyakorlatból. Ötvenhárom évesen ma át vehettem a jogosítványom és ez az érzés leírhatatlan. Köszönöm Diósi Imre Ferenc oktatómnak hogy a tudásával és a türelmével segített ezt elérnem. Csak ajánlani tudom őket.”

Fejes Erzsébet (B) (Diósi Imre Ferenc)

227. „Az autósiskolával nagyon meg vagyok elégedve, mint gyorsaságukban, mint ügyintézésükben és az áraikban. Csak pozitív tapasztalatom volt velük. Az iskolát ajánlottam már másoknak is és a későbbiekben is fogom. Köszönöm az oktatómnak Diósi Imrének a sok jó hangulatú órákat, amik gyorsan el is teltek. Mindössze 3,5 hónap alatt sikerült jogosítványt szereznem, ami az oktatómnak is köszönhető, mivel mindig tudott időpontot adni amikor nekem jó volt. Köszönöm Balogh Zoltánnak hogy mindenről időben értesített a gyors ügyintézés érdekében. Nem bántam meg hogy ezt az autósiskolát választottam.”

Juhász Bálint (B) (Diósi Imre Ferenc)

226. „Először is örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam, a kresz tudásom e-learning online kresz keretein belül szereztem meg. A vezetési órákat Szepesi Zsolt tartotta. Számomra ő a nagybetűs oktató és tanár, sok mindenkinek receptre írnám fel!! Nagyon kedves és segítőkész volt, még akkor is türelmesen és lazán kezelte a dolgokat mikor én nem volt a helyzet magaslatán, segített helyre rakni magammal szemben a hitem! Mind emberileg mind tanításban elismerésre méltó a hozzá állása!! Ezer hála és köszönet!! 🙂 🙏”

Bálint-Bakos Judit Anna (B) (Szepesi Zsolt)

225. „Számomra egy nagyon kellemes élmény marad a Rasta Autóiskolánál a tanulás. Az oktatóm türelmes és flexibilis volt. Már az elejétől minden gördülékenyen haladt és az én érdekeimet is figyelembe voltak véve.”

Juhász Franciska (B) (Boldogh Ákos)

224. „Nagyon jó volt, nagyon sokat tanultam. Sokat nevettünk, de voltak komoly helyzetek is. Nagyon szépen köszönöm az oktatómnak Szepesi Zsoltnak, a türelmét és azt a sok tudást amit át adott nekem. Számomra nagyon élvezetes volt az egész folyamat! Mégegyszer köszönök mindent!?”

Bari Krisztián (B) (Szepesi Zsolt)

223. „Örülök, hogy a RASTA Autósiskolát választottam. Nagyon meg voltam elégedve mindennel. Remek volt a képzés minden tudást megkaptam Koltavári István szakoktatótól! Türelmes, olykor vicces, s ha hibáztam szépen elmagyarázta mit csináltam rosszul, s hogy mi a helyes! Köszönök szépen minden tudást amit átadott illetve tanítást!”

Kiss András (B) (Koltavári István)

222. „Nagyon elégedett voltam az oktatás minden részével. Köszönöm az oktatómnak Diósi Imrének a felkészítést a jó hangulatú órákat és a kimagasló szakmai hozzáértését, hogy sikeresen hozzájárult az első forgalmi vizsgám sikeréhez.
Nagyon rugalmasan és probléma mentesen történtek a papírmunkák, mindenről időben kaptam értesítést Balogh Zoltántól. Az oktatóm könnyen alkalmazkodott a munka melletti szabadidőmhöz és gond nélkül tudtam folyamatosan vezetni nála.
Bátran ajánlom mindenkinek a Rasta autóiskolát aki jogosítványt szeretne, sosincs késő elkezdeni!”

Balázs Sándor (B) (Diósi Imre Ferenc)

221. „Már korábban is csináltam itt jogosítványt kismotorra, most sem kellett csalódnom. Nem véletlenül választottam most is a Rasta Autósiskolát. A tantermi oktatás rendkívül jó hangulatban zajlott, nagyon jó felkészülést nyújtott, így elsőre sikerülhetett a KRESZ vizsgám. Az oktatóm, Diósi Imre Ferenc türelmének, segítőkészségének köszönhetően a forgalmi vizsgám is elsőre sikerült. Mindig törekedtek, hogy a lehető legjobbat nyújtsák. Mindezeknek köszönhetően mindössze három és fél hónap alatt szerezhettem meg a jogosítványt. Csak ajánlani tudom!”

Pikula Máté (B) (Diósi Imre Ferenc)

220. „Örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam. Az ügyintézés és az elméleti oktatás gyorsan lezajlott így hamar el is tudtam kezdeni a gyakorlati órákat. Heti két alkalmon mindig részt tudtam venni, néha 3x is voltam egy héten vezetni. Külön köszönöm Nagyváradi Ádámnak a türelmét és a lelkiismeretes munkáját, az órák jó hangulatban teltek, a kérdéseimre mindig kaptam választ tőle. Ádám mindenre felkészített amire a forgalmi vizsgán szükségem volt, így nem ért meglepetés, hogy mit vár el a vizsgabiztos.
Neki és a kellő mértékű szigorának köszönhetem, hogy a forgalmi vizsgámon elsőre átmentem. Bátran ajánlom másnak is, hogy nála vezessen?”

Nagy Lili (B) (Nagyváradi Ádám)

219. „Már az eleje is nagyon jól kezdődött, mikor Lacival megismerkedtünk. Mindenben nagyon segítőkész volt és ami szerintem nagyon jó, hogy türelmes is. Az elején megnyugtatott, hogy nincs rossz kérdés és nyugodtan kérdezzek. Mindenről(vizsgák és azok menetéről, időpontokról) pontos információkat kaptam.”

Légrádi Kinga (B) (Bánfalvi László)

218. „Örülök, hogy a Rasta Austósiskolát választottam a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez, az ügyintézés gyors volt, a KRESZ vizsgát online kurzuson végeztem és mind a KRESZ, mind a forgalmi vizsgám elsőre sikerült, amiért nagyon hálás vagyok az oktatómnak is, Nagyváradi Ádámnak, aki türelmesen és lelkiismeretesen végzi a munkáját, az órák jó hangulatban teltek és a hibákat is türelemmel kezelte, kérdéseimre mindig kaptam választ, rugalmas is, az órákat rendszeresen tudtam venni munka mellett is.”

Nagyné Farkas Emőke (B) (Nagyváradi Ádám)

217. „2022 nyarán kezdtem el a „B” kategóriás jogosítványom megszerzését a RASTA autósiskolában. Mind az elméleti, mind a gyakorlati tanulmányaimat munkájukat szakmailag magas színvonalon végző szakoktatók irányítása mellett végeztem. Oktatóm Boldogh Ákos maximális segítőkészséggel, türelemmel, vezetési óráimat kellő humorral megfűszerezve készített fel a forgalmi vizsgára. Korrektség, rugalmasság, megbízhatóság! Ha most kezdeném, akkor sem választanék másképp!”

Misi Laura Kimberli (B) (Boldogh Ákos)

216. „Nagyon meg vagyok elégedve a Rasta autósiskolával minden papírmunka gördülékenyen ment. A vezetéstől kicsit tartottam de kellemesen csalódtam. Nagyon jó oktatóm volt ?”

Németh Zsuzsanna (B) (Boldogh Ákos)

215. „Nagyon jó hangulatban telt a tanfolyam és a vezetés is, amit ezúton szeretnék megköszönni! Gördülékenyen ment minden, a vezetéstől féltem a legjobban de profi oktatóm volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom Rasta autósiskolát ?”

Kőműves-Varga Bernadett (B) (Hegyi Péter Tamás)

214. „Nagyon rugalmasak voltak az ügyintézésnél és a vezetési időpontok egyeztetésénél. Jól felkészítettek a forgalmi és az elsősegély vizsgára egyaránt. Ezért minden elsőre sikerült.”

Csivincsik Adél (B) (Vargáné Dudás Piroska)

213. „Nagyon jó hangulatban teltek el a vezetési órák nem kellett aggódnom, hogy esetleg valamit nem fogok teljes mértékben megérteni, mert az oktatóm mindig arra törekedet hogy egyértelművé tegye a vezetési ismereteket.
Szerintem jól választottam. Mindenkinek szívből tudom ajánlani a Rasta Autósiskolàt ?”

Lencse Uzelman Zita Szimonetta (B) (Koltavári István)

212. „A testvéremmel együtt jártunk vezetni, vizsgázni is egy napon mentünk. Jó hangulatban teltek az órák, az oktatónk nagyon türelmes és segítőkész volt minden helyzetben. Úgy gondolom ezért is sikerült elsőre a forgalmi vizsgánk.”

Nagy Sára (B) (Balogh Zoltán)

211. „Nagyon Köszönök mindent a Rasta autósiskolának, egy nagy álmomat segítették valóra váltani. A vizsgákra való felkészítést, minden rugalmas volt.
És nem utolsó sorban Varga Imrének a sok sok türelmet, segítséget és a forgalmi vizsgára való felkészítést. Egy szép emlék marad bennem.”

Kis Petra (B) (Varga Imre)

210. „Minden elég gördülékenyen ment az elejétől a végéig. Papírozás sem vett igénybe túl sok időt, a sajàt tempómban tudtam haladni ezáltal. Vezetés kezdete az oktatótól függ, nekem az is gyorsan ment. Körülbelül két-három hónapot vezettem és mindennel végeztem. Csak jókat tudok mondani az autósiskoláról is és az oktatómról is (Boldogh Ákos). Mindenkinek szívből ajánlom mind a Rastát, mind Ákost!”

Csernei Fanni (B) (Boldogh Ákos)

209. „Jól döntöttem mikor a Rasta autósiskolát választottam. Az ügyintézés gyors, rugalmas, volt, bármikor bármilyen kérdésem volt segítőkészek voltak.
Az oktatóm Vargáné Dudás Piroska volt, segítőkész, türelmes, és a rugalmas időbeosztással gyorsan hozzá segített a jogosítvány megszerzéséhez. Köszönök mindent, csak ajánlani tudom.”

Kartali Zsanett (B) (Vargáné Dudás Piroska)

208. „Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az oktatóm Balogh Zoltán nagyon türelmes és segítőkész volt, szakmailag pedig felkészült. A vizsgákra tökéletesen felkészítettek, és motiváltak.
Örülök, hogy a Rastát választottam!”

Sipos Csenge (B) (Balogh Zoltán)

207. „Varga Imre oktatóm segítőkész, türelmes és felkészült volt a vezetés folyamán, a beiratkozás gyorsan és zökkenőmentesen ment végbe, rugalmasak voltak a fizetési lehetőségek. Külön köszönet Balogh Zoltánnak, hogy segített minden lépésemben, az összes kérdésemre kaptam választ.”

Mága István (B) (Varga Imre)

206. „Nagyon szuper az iskola és az egész oktatás is, az oktató is nagyon kedves és mindenben segít amibe csak kell, én minden percét szerettem még oda jártam tanulni és vezetni is. Köszönök mindent.”

Nagy Krisztina (B) (Nagyváradi Zsolt)

205. „Köszönöm szépen a felkészítést, jó hangulatban teltek az elméleti és gyakorlati órák is, és ez segített, hogy jobban ráhangolódjak a tanulásra és a vezetésre is. Az elméleti oktatáson a rengeteg életszerű példán keresztül sikerült könnyen megérteni a forgalmi helyzeteket. A forgalomban pedig az oktató nyugodtsága és belém vetett bizalma segített az alapvető rutint elsajátítani.”

Balogh Judit (B) (Hegyi Péter Tamás)

204. „Jó tapasztalataim vannak a RASTA Autósiskoláról, mindig törekednek arra,hogy a legjobbat tudják nyújtani és akkor is gyorsan szereztek vizsgaidőpontot, ha éppen lehetetlennek tűnt. Köszönöm szépen Koltavári Istvánnak a felkészítést, jobb oktatót nem is kívánhattam volna. És köszönöm szépen Balogh Zoltánnak a lehetőséget.”

Bártfai Kornél (B) (Koltavári István)

203. „Nekem nagyon jó volt, minden nagyon rugalmasan ment én csak ajánlani tudom mindenkinek a Rasta autósiskolát. A vezetés is nagyon jó volt, Ákos nagyon jó oktató. Őt is fogom ismerősöknek ajánlani.”

Kőmíves József (B) (Boldogh Ákos)

202. „A vizsgákra való felkészítést köszönöm a Rasta autósiskolának. Az elméleti órák jó hangulatban teltek, ezáltal nem is tűnt hosszúnak az ott töltött idő. Köszönöm Szabó Gábornak a sikeres forgalmi vizsgára való felkészítést. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát és mindenkinek sok sikert kívánok.”

Adácsi Noémi (B) (Szabó Gábor)

201. „Örülök, hogy a RASTA Autósiskolát választottam, az összes instrukciót könnyen és érthetően kaptam meg. A vezetést vártam a legjobban, nem kellett csalódnom az oktatóm kedves és türlemes volt, minden órámra szívesen mentem. Egy élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Vona Szonja (B) (Boldogh Ákos)

200. „Az autósiskola segítőkész volt, mindenről tájékoztattak és segítettek. A KRESZ sikeres elvégzése utàn amint a kartonom megérkezett napokon belül kezdhettem a vezetést, ami gyorsan haladt a segítőkész oktatónak hála. Az autósiskoláról csak pozitívumokat tudok felsorolni, bátran ajánlom bárkinek!”

Pusoma János (B) (Varga Imre)

199. „B kategóriás jogosítványom megszerzéséhez felkerestem a RASTA autósiskolát ismerőseim ajanlásai által. Legjobb döntést hoztam, hiszen az elméleti oktatás zökkenőmentesen ment. Balogh Zoltán nagyon érthetően minden tudását átadva tartotta a több alkalmas oktatást. A forgalmi vizsgára való felkészülést Varga Imre tartotta aki nagyon kedves, lelkiismeretes ,rugalmas volt. Ha valami nem ment, akkor is türelmes volt. És neki köszönhetem hogy sikeres vizsgát tettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a RASTA autósiskolát . ?”

Tóth Alexandra (B) (Varga Imre)

198. „Örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam hiszen a kresz, rutin és a forgalomba vezetés is akadálymentesen zajlott köztünk és az oktató között. Ezeknek a dolgoknak köszönhetően minden vizsga elsőre sikerült. Bátran ajánlom mindenkinek.??”

Mihályi Márton (AM) (Balogh Zoltán)

197. „Nagyon elégedett vagyok a Rasta autósiskolával! A tanfolyam pörgősen haladt… nem kelett sokat várni a vizsgákra! Köszönöm a türelmet is felém! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Lakatos Roland (AM) (Balogh Zoltán)

196. „Én személy szerint mindenkinek csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát, mivel megfelelő felkészítést nyújt kedves és barátságos oktatókkal.Ráadásul annak is megfelelő, aki nem helybeli, mivel online tanfolyamra is kínál lehetőséget.”

Nagy Barnabás (B) (Bánfalvi László)

195. „Nekem személy szerint nagyon jó volt a KRESZ tanulása de a vezetés volt a kedvencem!”

Balog Ádám Zsolt (AM) (Balogh Zoltán)

194. „Köszönöm a Rasta autósiskolának a vizsgákra való felkészítést. Az elméleti órák jó hangulatban teltek, a tananyagot könnyen érthetővé tette számunkra Balogh Zoltán. Köszönöm Varga Imrének a sikeres forgalmi vizsgára való felkészítést, türelmét. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát”

Bagi Zoltán (B) (Varga Imre)

193. „Nagyon szépen köszönöm az autóvezetési oktatást. Köszönöm Hegyi Péter oktató türelmét, oktatását. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon szépen köszönök mindent Peti.”

Adam Ionel (B) (Hegyi Péter Tamás)

192. „Nagyon hálás vagyok, hogy bármilyen kéréssel vagy kérdéssel fordultam a Rasta autósiskolához, ők mindig segítettek nekem. És az okatómnak is köszönöm a türelmét és hasznos magyarázatait.”

Szarka Fanni (B) (Vargáné Dudás Piroska)

191. „Sokat kellett gyakorolnom, viszont nagyon jó volt egy olyan helyen tanulni ahol nem adjuk fel és mindent bele adunk a tanulásba. Ajánlani tudom mindenkinek”

Kovács-Szőllősi Bianka (B) (Vargáné Dudás Piroska)

190. „Nagyon jó, hogy a rasta autósiskolát választottam az elméleti oktatás színvonalas, az oktatók nagyon jófejek. A forgalmi órák érdekesek és izgalmasak az oktató pedig türelmes nyugodt és nagyon aranyos.”

Kirják Daniella (B) (Hegyi Péter Tamás)

189. „Örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam, amikor úgy döntöttem, hogy ideje jogosítványt szerezni. Könnyű és akadálymentes volt a kommunikáció az oktatók és közöttem, így minden gördülékenyen zajlott. A vezetés élmény volt az oktatóm, Bánfalvi László mellett, még az intenzív képzéssel is.”

Kalóczkai Zsófia (B) (Bánfalvi László)

188. „Úgy érzem a legjobb döntés volt a RASTA Autósiskola. A B kategóriás jogosítványom megszerzéséhez az elméleti tudást online felületen sajátítottam el. Az e-learning könnyen kezelhető, érthető és ami a számomra a legfontosabb volt, hogy egyéni időbeosztáshoz igazítható. Gyakorlati oktatóm Vargané Dudás Piroska volt. Szeretetteljes, barátságos személyisége mellett igazán jó élmény volt a tanulás. Rendkívüli türelemmel fogadta a “nehezebb napjaimat” is. Munkáját kimagasló profizmussal és szakmai elhivatottsággal végzi. Ő az az oktató, aki mellett szívesen voltam tanuló.
A RASTA Autósiskolát az oktatás bármely szakaszában gördülékeny, összeszedett, a tanuló igényeit szem előtt tartó ügyintézés jellemzte.”

Nagy-Bakos Mariann Boglárka (B) (Vargáné Dudás Piroska)

187. „Először, mikor úgy döntöttem, hogy a Rasta autósiskolánál szeretném megszerezni a jogsimat nem tudtam, mit várhatok, milyen lesz az oktatás. Én az online kresz tanfolyamot választottam, így fért bele az időmbe, de nem bántam meg. Mindig minden anyagot időben megkaptam és a netes anyag is nagyon érhetően elmagyarázza az kreszt, a segítő videók is nagyon hasznosak. A gyakorlati oktatást Szepesi Zsolt oktatóval töltöttem, nagyon jól megtanított vezetni és így elsőre sikerült a forgalmim is. Aki Eger vagy Gyöngyös környékén keres egy jó autóssulit annak csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát.?”

Dedics Dániel (B) (Szepesi Zsolt)

186. „B kategóriás jogosítványomat én is a Rasta autós iskolánál szereztem meg.
Mindenképp jelenléti oktatásban szerettem volna tanulni az elméletet ,mert szerintem hatékonyabb, közvetlenebb. Minden tanfolyamon nagyon érthető volt az ismeret átadás ezúton köszönöm ezt Balogh Zoltánnak.
Mindenképp Egerben szerettem volna vezetni, ezért is választottam Hegyi Pétert,oktatómnak. Nagyon-nagyon örülök hogy őt választottam mert végig türelmesen magyarázott és segített minden új tanulási folyamatban. Minden oktatómnak köszönöm a segítséget biztosan sokat számított ez is abban hogy az összes vizsgám elsőre sikerült.
Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek a Rasta autósiskolát!?”

Tóth Lilla (B) (Hegyi Péter Tamás)

185. „Én személyesen nagyon kedveltem az oktatást/oktatómat is mert sokat hibáztam forgalomba is de türelmes volt velem is. Az oktatàs menete pedig az én véleményem szerint teljesen jól ment ha valamit nem értettünk akkor elmagyarázták és elmondták hogy kell. Tippeket is adtak segítettek, én nekem nagyon tetszett szóval csak ajánlani tudom.”

Vezekényi Trisztán Ferenc (AM) (Balogh Zoltán)

184. „Szerettem volna megszerezni a B-kategóriás jogosítványt, ezért jelentkeztem a Rasta Autósiskolához. Az elméleti vizsga előtt nagyon sokat gyakoroltunk, rengeteg teszt kérdést és forgalmi helyzetet néztünk át, így a Kresz vizsga is elég könnyen ment. A forgalmi vizsgára Varga Imre készített fel Gyöngyösön. Tapasztalt oktatóként sem volt könnyű dolga velem, de nem adta fel és addig gyakoroltunk míg sikerült a forgalmi vizsgám. Nagyon köszönöm neki, és örülök hogy Rasta Autósiskolát választottam.”

Dr. Madarász Barbara (B) (Varga Imre)

183. „Szerintem a személyes KRESZ órák sokkal hatékonyabbak voltak, mint az online tanfolyam, mert, ha bármi kérdésem volt, megbeszéltük. A vezetés órák mindig jó hangulatban teltek. Annak ellenére, hogy eleinte sok hibát vétettem, az oktatóm végig türelmes maradt. Mindenkinek, aki a jogosítvány megszerzésén gondolkozik ajánlom ezt az autósiskolát.”

Juhász Janka (B) (Balogh Zoltán)

182. „B kategóriás jogosítványt szerettem volna, ezért úgy döntöttem, felkeresem a RASTA autósiskolát. A tantermi oktatás során Balogh Zoltán kiválóan készített fel minket a vizsgára és mindig jó hangulatban teltek az órák. Gyakorlati oktatómnak Varga Imrét választottam, aki segítőkészségével és türelmével hozzájárult a jogosítványom megszerzéséhez.
Jól döntöttem hogy ezt az iskolát választottam! ?”

Ficsór Fanni (B) (Varga Imre)

181. „A B kategóriás jogosítványom megszerzéséhez a Rasta Autósiskolát választottam. Rendkívül hálás vagyok Balogh Zoltánnak, aki nem csak a tanteremben hanem a forgalomban is hihetetlen türelemmel és segítőkészséggel próbált felkészíteni a vizsgákra. Köszönök mindent.
Jó szívvel ajánlom az autósiskolát! ☺️”

André Barbara (B) (Balogh Zoltán)

180. „Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát, nekik köszönhetően végül elsőre sikerült a forgalmi vizsgám, a vírushelyzet okozta nehézségek ellenére. Nagy-nagy köszönet Balogh Zoltánnak a kiváló és jó hangulatú elméleti oktatásért, illetve Nagyváradi Zsolt oktatónak a profi felkészítésért.”

Balázs Bálint (B) (Nagyváradi Zsolt)

179. „Nagyon jó döntés volt, hogy a Rasta Autósiskolát választottam. A jelentkezéstől kezdve a tanfolyam végéig minden gördülékenyen ment, gyors ügyintézést, mindenben megfelelő segítséget, tájékoztatást kaptam. Elsőre sikerült! Ezt nagyrészt a gyakorlati oktatómnak Varga Imrének köszönhetem, aki végtelen türelemmel, kitartással, profi tudásával hozzájárult a jogosítványom megszerzéséhez. A munkahelyi beosztásom összevisszasága ellenére is tudott mindig időt fordítani rám!
Köszönök mindent!”

Ráti Balázs (B) (Varga Imre)

178. „Nagyon örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam a motoros jogosítványom megszerzéséhez. Zoli mindig segítőkész és türelmes volt velem és a tanuló társaimmal. Türelmesen és részletesen magyarázott el minden, az órák nagyon jó hangulatban teltek. Mindegyik vizsga elsőre sikerült, köszönök mindent. Csak ajánlani tudom jó szívvel mindenkinek.”

Márkus Tamás (AM) (Balogh Zoltán)

177. „A jelentkezéskor pontos, megfelelő tájékoztatást kaptam a tanfolyam menetéről. Az oktatás színvonala az elvárásaimnak megfelelő volt, alapos, összeszedett tanmenet. Az oktató a gyakorlati oktatáson is türelmes volt. A következő kategóriára is csak itt vizsgázok.
Köszönök mindent!”

Szekeres Miklós (AM) (Balogh Zoltán)

176. „Egyik nagy vágyam volt, hogy jogosítványt szerezzek segédmotoros kerékpárra. A választásom a Rasta Autósikolára esett. A KRESZ ismereteket tantermi oktatásban sajátítottam el, amit Balogh Zoltán vezetett le és remekül elmagyarázott mindent. A forgalomban ismét Balogh Zoltán készített fel vizsgára. Minden vezetésnél próbálta kihozni belőlem a legjobbat, óriási türelmével, segítőkészségével és humorával felejthetetlen perceket szerzett. Jó szívvel ajánlom mindenkinek az autósiskolát! ??”

André Gergő (AM) (Balogh Zoltán)

175. „A Rasta autósiskolánál a várakozásoknak megfelelő élményekben részesültem a beiratkozástól kezdve a B jogsi megszerzéséig. A Kresz tanfolyamot online végeztem, melynek segítségével elsőre sikerült a vizsgát is megcsinálnom. Ezután rövid időn belül megkaptam az oktatómat Szepesi Zsolt személyében, akivel egy gyors egyeztetés után elkezdtük a közös munkát. Zsolti egy nagyon tapasztalt oktató, aki kellő szigorral, komolysággal és figyelemmel készített fel mind a vizsgaszintű, mind a biztonságos közlekedésre egyaránt. Emellett a humor sem hiányzott az órákról, illetve az érzelmi mélypontokat is mindig tudta kezelni. Mindennek köszönhetően a forgalmi vizsga is első próbálkozásra sikerült.
A Rasta autósiskolát és Szepesi Zsolt oktatót is bátor szívvel ajánlom mindenkinek, aki a jogosítvány megszerzésén gondolkodik, hiszen egy nagyon jól működő csapat fogja őt ebben segíteni.”

Góbor Nikolett (B) (Szepesi Zsolt)

174. „RASTA Autósiskolát választottam jogsítványom megszerzéséhez. A beiratkozáskor nagyon kedves ügyintéző hölgy fogadott. Elméleti oktatást Balogh Zoltán előadásában érthető és részletes volt, mindellett stresszmentes jó hangulatban zajlott. Gyakorlati oktatóm Varga Imre aki tudásával, végtelen türelmével és segítőkészségével ebben a vírus helyzetben is remek felkészítést adott. Mindenkinek csak ajánlani tudom az autós iskolát.”

Barta Magdolna (B) (Varga Imre)

173. „B kategóriás jogosítvány megszerzése miatt kerestem fel az autósiskolát. A kresz-t tantermi oktatással csináltam, az órák nagyon jó hangulatban teltek, Balogh Zoltán Tanár Úr, jól magyaráz és segítő kész ha valaki kérdez. A vezetésben Varga Imrét választottam, nagyon kedves volt, érthetően magyaráz, illetve alkalmazkodó volt ha pár percet késtem a busz miatt. Együttérző volt egy-egy nehezebb óra alatt, mind ezek segítettek a sikeres vizsga letételéhez.”

Besenyei Lilla (B) (Varga Imre)

172. „Nagyon jó döntés volt, hogy a Rasta autósiskolát választottam. A kresz oktatás gördülékenyen és digitálisan ment, az elméleti tanfolyam befeheztével gyorsan kaptam időpontot az elméleti vizsgára és elsőre sikeres vizsgám lett. Gyakorlati oktatóm Vargáné Dudás Piroska volt, akiben egy nagyon lelkiismeretes, türelmes, segítőkesz oktatót, embert ismerhettem meg. Ha újra választanom lehetne, hogy mely autósiskolát válasszam, újból a Rasta autósiskolát választanám.”

Botos József (B) (Vargáné Dudás Piroska)

171. „Nagyon régi álmom volt, hogy jogosítványt szerezzek. A Rasta Autósiskolát választottam és tantermi oktatásban vettem részt. Az elméleti órákat Balogh Zoltán tartotta, amely rendkívül érthető módon lett átadva, sok-sok szemléltető képpel és videóval. Az oktatás nagyon jó hangulatban zajlott! A forgalomban való vezetést Bánfalvi László tanította egy nagyon jól felszerelt autóval, amelynek Imádtam minden percét. Nem tartoztam a “legegyszerűbb tanuló” kategóriába, Laci mégis biztatott, magyarázott, szemléltetett, életszerű példákat hozott fel…meg is lett az eredménye. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a Rasta Autósiskolát! ?”

Fehér Adrienn (B) (Bánfalvi László)

170. „A bàtorsàgomat összeszedve a Rasta autósiskolàt vàlasztottam,hogy a B kategóriàs jogosítvànyt megszerezzem. Vàrakozàsomat felülmúlta a kresz tanfolyam,hiszen Balogh Zoltàn a legjobb tudàsa szerint adta àt nekünk az ismereteket. A sikeres vizsga utàn Hegyi Pétert vàlasztottam,hogy felkészítsen a forgalmi vizsgàra. Mindamellett,hogy sikeres vizsgàt tettem,az óràk alatt nemcsak vezetni tanított meg, hanem a csekély önbizalmamat is növelte!
Őszinte,tiszta szívből ajànlom minden leendő tanulónak az iskolàt!”

Ádám Nóra (B) (Hegyi Péter Tamás)

169. „B kategóriás jogosítványom megszerzéséhez kerestem fel a Rasta autósiskolát.
Óriási köszönet Balogh Zoltánnak, hogy az elméleti oktatásra minden alkalommal örömmel mehettem, hiszen mindamellett, hogy érthető és részletes volt nagyon jó hangulatban telt. A forgalmi vizsgára való felkészülésre Hegyi Pétert választottam és az ő szuper kisautóját. Óráról órára teljes erőbedobással arra törekedett, hogy lehető legjobban eltudjam sajátítani a vezetés rejtelmeit. A kitartásomnak és Peti biztatásának meg is lett az eredmenye a sikeres forgalmi vizsga.
Nagyon hálás vagyok Zolinak és Petinek, hogy segítettek megvalósítani egy nagy álmom!”

Kerek Veronika (B) (Hegyi Péter Tamás)

168. „Örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam (ismerőseim ajánlására). A KRESZ-t én Online végeztem, de az Elsősegély tanfolyam, illetve a vezetési órák egyaránt jó hangulatban teltek. Külön szeretném megköszönni Nagyváradi Zsolt oktatónak a tengernyi türelmét, kedvességét és profizmusát egyaránt.”

Berta Bence (B) (Nagyváradi Zsolt)

167. „2 évvel ezelőtt szereztem meg a RASTA autósiskolánál segéd motorkerékpárra a jogosítványom. Ezért örömmel fordultam ismét hozzájuk mikor ,,B” kategóriára szerettem volna megszerezni a jogsit. Tantermi oktatás keretein belül tanultam a KRESZ-t, ahol Balogh Zoltán remekül adta át az ismereteket. Gyakorlati oktatóm Hegyi Péter volt, aki rögtön önbizalmat adott nekem és a továbbiakban is bíztatott. Körülöttem mindenki lelkiismeretesen végezte munkáját. Nekik köszönhetően minden vizsgám elsőre sikerült. Csak ajánlani tudom mindenki számára!”

Mezei Martin (B) (Hegyi Péter Tamás)

166. „Nagyon meg voltam elégedve a Rasta autósiskola minden szolgáltatásával, ezért a második jogosítványom megszerzésénél is ezt az iskolát választottam. A tantermi oktatás is nagyon jó hangulatban zajlott, minden kérdésemre választ kaptam, illetve nagyon jól felkészített Zoli a KRESZ vizsgára, ennek köszönhetően sikerült első alkalommal sikeres vizsgát tennem. Gyakorlati oktatóm Hegyi Péter volt, aki nagyon jól megtanította az alapokat, és az általa átadott tudás nagyon sokat segített abban, hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyek első alkalommal.”

Lászka Bence (B) (Hegyi Péter Tamás)

165. „Jól döntöttem, hogy a RASTA autósiskolát választottam jogosítvány megszerzéshez. A KRESZ ismereteket online oktatás során sajátítottam el. Balogh Zoltán remekül elmagyarázta hogy hogyan kell használni az online felületet. Kiválóan felkészültem a vizsgára. Köszönöm Tóth Erikának, hogy felkészített az egészségügyi vizsgára. Nélküle nem ment volna. Gyakorlati oktatóm Vargáné Dudás Piroska volt, aki végtelen türelmével, segítőkészségével, kissé gyenge önbizalmam megerősíésével hamar vizsgaképessé tett. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Pintér Nikoletta (B) (Vargáné Dudás Piroska)

164. „Az ügyintézéssel nem volt semmi probléma, mivel gyorsan ment és ha kellett segítséget is adtak benne. A KRESZ oktatás nálam tantermi volt és őszintén megmondva élveztem az egészet az elsőtől az utolsó percig. Az órákon jó kedv volt, de ettől függetlenül komolyan vette mindenki és figyeltünk Balogh Zolira aki érthetően elmagyarázta a KRESZ-t és ennek köszönhetően ELSŐRE sikerült a KRESZ vizsgám. Nagyon rövid várakozás után megkaptam Szepesi Zsolt oktatót a forgalmi vizsgára való felkészüléshez. Nem tagadom eleinte belenyúlt a kormányba és a pedálba és ez engem idegesített és akkor mondta azt nekem : ” Nem ellened teszem, hanem miattad. ” és miután ezt megértettem gördülékenyen és elképesztően gyorsan megtanultam vezetni a tapasztalt és profi oktatóm mellett. Szintén ELSŐRE sikerült a forgalmi vizsgám is. Én nem bántam meg hogy a Rasta Autósiskolához jöttem tanulni, mivel elsőre sikerült minden és meg is tanultam mindent! Ha rám hallgattok én csak ajánlani tudom mindenkinek, mivel jó hangulatú iskola és mellett profi minden téren.”

Csete György (B) (Szepesi Zsolt)

163. „Az iskolával nagyon meg voltam elégedve, ugyanis megkaptam mindent ami a sikeres jogosítványomhoz eljuttatott engem. A tantermi KRESZ oktatás nagyon jó volt és érhető, gyakorlati oktatóm Szepesi Zsolt volt, aki egy nagyon rendes és nagyon profi oktató és sokat segített abban, hogy a forgalmi vizsgám elsőre meglegyen. Én ezt az autósiskolát, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Krecz Tamás (B) (Szepesi Zsolt)

162. „Az iskolával teljes mértékben elégedett vagyok. Az ügyintézés és a segítségnyújtás nagyon gyors volt, minden gördülékenyen ment. Az online KRESZ anyag és az egészségügyi tanfolyam érthető, könnyen tanulható. Az oktatóm Szepesi Zsolt jó fej, kitartó, türelmes és végtelenül profi. A vizsgáimhoz minden téren megkaptam a tudást. Köszönöm a munkájukat, csak ajánlani tudom.”

Sallai Konrád (B) (Szepesi Zsolt)

161. „Ez év elején elhatároztam, hogy megszeretném szerezni a B kategóriás jogosítványt, így esett a választásom a Rasta autósiskolára. Családias légkörben teltek az elméleti órák Balogh Zoltánnal. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne jogosítványt. Szakszerűen felkészítettek minket a kreszvizsgára. A vezetés fortéjait Szepesi Zsolt szakoktató segítségével sajátíthattam el. Ezek az órák is jó hangulatban teltek. Türelmes,segítőkész embert ismerhettem meg személyében is.
Köszönöm mindenki segítségét a Rasta autósiskolánál!”

Dobolán Dávid József (B) (Szepesi Zsolt)

160. „Nagyon jól iskola csak ajánlani tudom. Az ügyintézés gyors, segítőkészek és korrektek. Az oktató rendkívül jó, türelmes és profi. Sokat tanultam tőle.”

Bányácski Norbert (AM) (Balogh Zoltán)

159. „Jól döntöttem, hogy ismét a RASTA autósiskolát választottam jogosítvány szerzéshez. A KRESZ ismereteket a tantermi oktatás során sajátítottam el, ahol Balogh Zoltán remekül elmagyarázott mindent és kiválóan felkészített minket a vizsgára. Körülöttem céltudatos és a munkájukra nagyon igényes emberek dolgoztak azon, hogy minél hamarabb megszerezhessem a jogosítványt. Gyakorlati oktatóm Varga Imre volt, aki végtelen türelmével, segítőkészségével, kissé gyenge önbizalmam megerősíésével hamar vizsgaképessé tett. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!”

Magyar Gábor (B) (Varga Imre)

158. „Az egyik legjobb döntésemnek tartom, hogy a Rasta autósiskolát választottam. Az ügyintézés nagyon gördülékenyen ment, és minden kérdésemre választ kaptam. Az oktatóm Vargáné Dudás Piroska volt, akinek mindent köszönök. Minden segítséget megkaptam amit csak lehetett, és sokkal jobb élmény volt a jogosítvány szerzése, mint amilyennek elképzeltem. Bárkinek, aki jogosítványt szeretne csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát.”

Török Anna (B) (Vargáné Dudás Piroska)

157. „Jól döntöttem, mikor a Rasta autósiskolát választottam. Gyors, prezíc, megbízható munkavégzés folyik. Az oktatóm Varga Imre aki kitartó a tanulóival szemben, sok technikát ismerő, kedves oktató. Köszönöm az iskola minden kedves dolgozójának, hogy jogosítványt szerezhettem.”

Kiss Máté (B) (Varga Imre)

156. „Az egyik legjobb döntésemnek tartom, hogy a Rasta autosiskolát választottam. Az oktatóm Vargáné Dudás Piroska volt akinek nagyon köszönök mindent, egy rendkívül kedves es türelmes embernek ismertem meg akitől nagyon jól eltudtam sajátítani a dolgokat.”

Bognár Laura (B) (Vargáné Dudás Piroska)

155. „Az autosiskolával teljes mértékben meg voltam elégedve. A kresz tanfolyam szuper volt és érdekes, tökéletesen fel tudott készíteni a vizsgára. Minden tudást megkaptam. Az autós oktatások jókedvűen teltek, nagyon élveztem, mindig az órákat. Sokszor azt kívántam bárcsak mennék még többször is!
Összeségében nagyon örülök hogy így választottam!”

Árvai Lili (B) (Balogh Zoltán / Vargáné Dudás Piroska)

154. „Az iskolában minden tudást megkaptam a sikeres vizsgáimhoz. Az oktatóm Balogh Zoltán segítőkész remek oktató volt.”

Balázs Levente (AM) (Balogh Zoltán)

153. „Csak jó véleménnyel vagyok az autósiskoláról és bárki megkérdezi csak ajánlani tudom. Segítőkész mindenki, bizalommal tudtam fordulni bárkihez. Hosszú folyamat a jogosítvány szerzés, főleg annak aki úgy járt mint én, hogy közbe szólt a vírus és megállt minden, ennek ellenére látható volt az igyekezet, hogy mindenki minél hamarabb el tudja kezdeni illetve folytatni ahol abba hagyta a folyamatot.
Nagyon jó felkészítést kaptam a vizsgákra, elégedett vagyok.”

Tóth Kíra Edina (B) (Nagyváradi Zsolt)

152. „Örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam! Rendkívül türelmes, megértő és rugalmasak! Külön köszönet Balogh Zoltánnak aki a KRESZ szabályait érthetően, példákkal magyarázta el, ha kérdésünk volt türelmesen ha kellett többször elmagyarázott! Vezetés rejtelmeibe Balogh Zoltán és Vargáné Dudás Piroska avatott be! Az órák jó hangulatban teltek. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Lovászné Sós Nikolett (B) (Balogh Zoltán / Vargáné Dudás Piroska)

151. „Először is szeretnék köszönetet mondani a rasta autósiskolának, rendkívül felkészült és peldamutato emberekkel talalkozhattam és ismerhettem meg. Hatalmas odafigyeléssel, odaadással tanítanak, remek hangulatban teltek a vezetési órák. Külön köszönet Balogh Zoltánnak és Vargáné Dudás Piroskának, náluk jobb oktatókat el sem tudtam volna képzelni!?”

Kiskartaly Jennyfer (B) (Balogh Zoltán / Vargáné Dudás Piroska)

150. „Nagyon meg voltam elégedve mindennel. Remek volt a képzés minden tudást megkaptam Vargáné Dudás Piroskától, egy remek tanár, egy remek iskolában. Remélem az ismerőseim is akiknek mesélek róla ezt az iskolát választják majd! ?”

Kis Ákos (B) (Vargáné Dudás Piroska)

149. „Örülök, hogy ezt az autósiskolát választottam. Elégedett vagyok az oktatással, ügyintézéssel egyaránt. Külön köszönet Varga Imrének a felkészítésért, a türelméért és azért, hogy hitt bennem. Ajánlom mindenkinek!”

Kiss-Szabó Dorina (B) (Varga Imre)

148. „Aki jogosítványt szeretne szerezni, annak csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát. Külön köszönetem Balogh Zoltánnak az elméleti valamint a forgalmi vizsgára való felkészítést, Tóth Erikának az elsősegély vizsgára való felkészítést, valamint Vargáné Dudás Piroskának szintén a forgalmi vizsgára való felkészítést. A kresz tanfolyamon minden kérdésemre kaptam értelmes választ, valamint nagyon jó társaság is gyűlt ott össze. Vezetés közben, még ha hibáztam is, érthetően elmagyarázták mi volt a gond, mit és hogy kell majd máshogy csinálni és ha hibáztam is, nem lett belőle semmi probléma. Mindannyiuk nagyon megértő és rugalmas a tanulókkal szemben, senki nem fogja megbánni aki őket választja.”

Megyeri Dávid (B) (Balogh Zoltán / Vargáné Dudás Piroska)

147. „Remek autóiskola! Rugalmasak a vezetési órák levezetèsèben. Az oktatók kedvesek, türelmesek az értetlen és bénázó diákokkal.”

Kapitány Csaba (B) (Szepesi Zsolt)

146. „Nagyon tetszett ez az autósiskola, mert minden adminisztrációs feladatban segítettek, az oktatóm is nagyon segítőkész volt és sok támpontot adott hogy sikeres legyen a forgalmi vizsgám. Nagyon köszönöm a sok segítséget!”

Kabács Gergő Bálint (B) (Vargáné Dudás Piroska)

145. „A RASTA autósiskolánál nagyon színvonalas az oktatás. Köszönöm Balogh Zoltánnak a KRESZ vizsgára való felkészítést és Tóth Erikának az elsősegély vizsgára való felkészülést. Örülök hogy ezt az autósiskolát választottam. Vargáné Dudás Piroska egy nagyon kedves, türelmes, segítőkész oktató. Az ő szaktudása segített a jogosítvány megszerzéséhez!
Mind az autósiskolát és Vargáné Dudás Piroskát teljes szívvel mindnekinek ajánlom!?”

Pintér Ildikó (B) (Vargáné Dudás Piroska)

144. „A Rasta Autósiskolát csak ajánlani tudom Mindenkinek, aki jogosítványt szeretne! A KRESZ tanfolyamot tantermi keretek között végeztem el. Az elméleti anyag elsajátításáról Balogh Zoltán oktató gondoskodott. Az elsősegély vizsgára Tóth Erika készített fel. A gyakorlati órákon Vargáné Dudás Piroska társaságban vehettem részt. Ha akarnék, sem tudnék rosszat írni az iskoláról és az oktatókról sem! Magasfokú szakmai tapasztalat, türelem, kitartás, precizitás. Ezek azok a jelzők, amelyekkel jellemezni tudnám a korábban említett oktatókat. Továbbá, ebben az iskolában egy kicsit többet is megtanultam, mint vezetni…☺ (A Jó Emberektől csak tanulni lehet!)”

Fricz Nikolett (B) (Vargáné Dudás Piroska)

143. „Nagyon hálás vagyok az autósiskolának és az oktatómnak Vargáné Dudás Piroskának a jogosítványomért,és a rengeteg türelemért és hitért amit kaptam tőle, hiszen nem igazán volt érzékem a vezetéshez és féltem is. Mindamellet hogy megtanított vezetni és átlátni a forgalmat ezt a félelmet és gátat is segített leküzdenem amiért nagyon hálás vagyok!Köszönöm Szépen!”

Rajna Dóra (B) (Vargáné Dudás Piroska)

143. „Örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam, mivel itt színvonalas az oktatás, bármi kérdésem volt egyből megkaptam rá a választ.
Tökéletesen be lett mutatva a kresz minden része, sok-sok példával és tapasztalattal amik elég sokat segítettek.
Mindenkinek csak ajánlani tudom”

Radvánszky Norbert (B) (Vargáné Dudás Piroska)

142. „Az autósiskolával és az oktatómmal is teljes mértékben megvagyok elégedve. Vargáné Dudás Piroska hihetetlenül jó oktató. Nemcsak vezetni tanított meg, de emellett rendkívül megértő, empatikus, és türelmes. Hozzám pedig kellett a türelem, mert nehezebben ment a tanulás szerintem, mint másoknak. Csak ajánlati tudom mindenkinek. És nem győzöm eléggé megköszönni. ?”

Forró Renáta (B) (Vargáné Dudás Piroska)

141. „Nagyon örülök hogy a Rasta Autósiskolát választottam. Maximálisan megvagyok elégedve az oktatási rendszerükkel,és az emberekhez való hozzáállásukkal.Sikeres vizsgámat külön szeretném megköszönni Varga Imrének türelmével és segítségével kihozta belőlem a legtöbbet mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Török Gergő (B) (Varga Imre)

140. „Köszönöm nagyon jóvolt az elmélet tanfolyam és gyors és praktikus volt. A gyakorlati oktató nagyon sokat segített, hogy elsőre sikerüljön a forgalmi vizsgám. Hegyi Péter kiváló oktató, mindenkinek ajánlani tudom és a Rasta autósiskolat is. Köszönöm szépen a jogosítvány szerzést”

Suha Dezső (B) (Hegyi Péter Tamás)

139. „Nagyon örülök, hogy a RASTA autósiskolát választottam, mert csak pozitív tapasztalatok értek, és mindig gyors volt a közreműködés. A KRESZT online kezdtem el, mert számomra ez volt a legalkalmasabb. Köszönöm Balogh Zoltánnak , Tóth Erikának az elsősegély oktatást, ami mindig nagyon jó hangulatban telt.
Külön szeretném kiemelni a gyakorlati oktatómat, Vargáné Dudás Piroskát, aki önzetlenségével, mérhetetlen nagy tapasztalatával, türelmével, “anyáskodásával” , empátiájával, és nem utolsó sorban rugalmasságával hozzá segített a jogosítványom megszerzésében. Nagyon megszerettem őt , és tisztaszívemből csak ajánlani tudom mindenkinek, aki biztonságosan, gyorsan és könnyedén , vidám órákon szeretne megtanulni vezetni.
Egyszóval mindenkinek köszönöm!”

Kiss Tamara (B) (Vargáné Dudás Piroska)

138. „Én nagyon meg vagyok elégedve magával az oktatással, mivel sikerült pontosan 30 órából levizsgáznom és az oktatómmal, mert nem csak a vizsga útvonalakat tanította meg hanem a közlekedést.”

Forgács Imre (B) (Vargáné Dudás Piroska)

137. „Amikor eldöntöttem, hogy szeretnék jogosítványt, egyértelmű volt hogy a Rasta Autósiskolát választom. Mindamellett, hogy a barátaim is őket ajánlották tudtam, hogy a lehető legjobb helyre jelentkezem, Balogh Zoltán általános iskolában tanított, csak jó tapasztalatom volt vele. ? Könnyedén, rugalmasan lehet náluk tanulni. Varga Imre volt az oktatóm, szuperül végzi a munkáját, hatalmas türelme van, precíz és alkalmazkodó. Köszönöm neki még egyszer a türelmét! ?”

Balázs Brigitta (B) (Varga Imre)

136. „Nagyon örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam. A vezetőség tagjai az ügyintézéssel kapcsolatban segítőkészek, pontosak, gyorsak és együttműködőek. Ami elvezetett minket tanulókat a precíz, nyugodt és türelmes szakoktatóikhoz, akik segítségével sikeres forgalmi vizsgát tudtunk tenni. Köszönöm.”

Lakatos Éva (B) (Varga Imre)

135. „Nagyon örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam! A KRESZ és az elsősegély órák egyaránt gyorsan, jó hangulatban teltek! Köszönöm Balogh Zoltánnak és Tóth Editnek a sok segítséget!
Nagyon hálás vagyok Vargáné Dudás Piroskának a sok segítségért, türelemért és biztatásért! Csak ajánlani tudom az iskolát mindenkinek!!”

Gömöri Diána (B) (Vargáné Dudás Piroska)

134. „A Rasta Autósiskolát ajánlani tudom mindenkinek.A KRESZT tantermi tanfolyammal végeztem el. Az órák jó hangulatban teltek. Köszönöm Balogh Zoltánnak az elméleti órákat. Nagy köszönetet szeretnék mondani az oktatómnak Nagyváradi Zsoltnak. Köszönöm a rengeteg türelmet és azt a sok mindent amit tanulhattam. Nagyon segítőkész, rugalmas, kedves, jó fej oktató, ajánlani tudom mindenkinek! Köszönet mindenért!”

Szklenár Dorottya (B) (Nagyváradi Zsolt)

133. „Örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam, mindenkinek csak ajánlani tudnám! Én a kurzus segítségével tettem le a kreszt, ami nagyon bevált. Ha kérdésem volt, vagy valamit nem értettem nyugodtan fordulhattam segítségért az iskola vezetőjéhez!
És szeretném megköszönni Varga Imrének az oktatást, a sok segítséget és hogy végig ki tartott mellettem!!!”

Kőmíves Brigitta (B) (Varga Imre)

132. „Nem hittem hogy valaha lesz jogositvànyom, de a Rasta Autòsiskolàban sikerült megszereznem a B-kategòriàs jogosìtvànyt! Külön szeretnèk köszönetet mondani kèt felkèszìtőmnek Balogh Zoltànnak ès Varga Imrènek! Köszönöm a sok türelmet ès megèrtèst ès biztatàst! Azt gondolom hogy tènyleg kihoztàk belőlem a maximumot amit a gyakorlati vizsgàn valò sikeres szereplès is mutat! Mindenkinek csak ajànlani tudom! Rugalmasak, kedvesek segìtőkèszek! Nagyon szèpen köszönök mindent!”

Pataki Richárd (B) (Varga Imre)

131. „Teljesen pozitív élményeim vannak. A Rasta autósiskolát csak ajánlani tudom mindenkinek. A KRESZT tantermi tanfolyammal végeztem el. Köszönöm Balogh Zoltánnak az elméleti órákat. A tananyag érthetően és jó lett elmagyarázva. Az órák jó hangulatban teltek. Köszönöm az elsősegély vizsgára való felkészítést Tóth Erikának. Külön köszönöm a gyakorlati oktatómnak Piroskának azt a mérhetetlen nagy türelmet, rengeteg segítséget és biztatást amit kaptam tőle. Egy nagyon jó embert ismertem meg. Mindenkinek ajánlani tudom. ?”

Tóth Tímea (B) (Vargáné Dudás Piroska)

130. „Mindenkinek ajánlom szuper emberek készítették fel minden tanfolyamra. Balogh Zoltánnak aki mindenben segített. Tóth Erikának az elsősegély vizsga felkészítésére és Bánfalvi Lászlónak aki a forgalmi vizsgára készített fel.Köszi nektek ?”

Burai Szamanta (B) (Bánfalvi László)

129. „A Rasta Autósiskolával kapcsolatban csak pozitív élményeim vannak. Korábban az AM kategóriát sikerült megszereznem most pedig a B-t is. A gyors ügyintézésnek köszönhetően hamar meglett a Kresz vizsgám és hamar elkezdhettem a vezetést is. Profizmusukat és szakértelmüket mi sem bizonyítja jobban, hogy elsőre sikerült minden vizsga, amit ezúton is szeretnék megköszönni.”

Perlaki Ádám (B) (Varga Imre)

128. „A Rasta Autósiskolát csak ajánlani tudom mindenki számára. Az oktatók maximálisan türelmesek, segítőkészek és nagyon kedvesek. Az órák mindig jó hangulattal és gyorsan teltek. A munkájuk eredményességét az is mutatja, hogy első alkalomra sikerült a forgalmi vizsgám. Ezúton is szeretném megköszönni a munkájukat.”

Bencsik Tímea (B) (Balogh Zoltán, Varga Imre)

127. „Nagyon elégedett vagyok a Rasta autósiskolával, az elméleti órák mókásak, jó hangulatban teltek el. A tananyag jól érthető, könnyen megtanulható! A forgalomba való vezetés se okozhat akadályt.. Megértő,kedves oktatók.
Ezúttal szeretném megköszönni tanáraimnak: Balogh Zoltánnak az elméleti kresz oktatást, valamint Nagyváradi Zsoltnak a forgalomban való felkészülést! Nekem is elsőre sikerült minden, hisz semmi nem okoz igazán nehézséget, egy kicsit körültekintően, odafigyelve minden lehetséges! 🙂
Ui: még barátnőd is lehet kresz oktatáson ?”

Borgye Zoltán (B) (Nagyváradi Zsolt)

126. „Örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam, hisz minden vizsgám elsőre sikerült. Mindenben korrektek voltak velem. Külön köszönet az oktatómnak, Vargáné Dudás Piroskának. Mindenkinek ajánlom, mert mindent elmagyaráz, türelmes és következetes. Nála biztos megtanul mindenki vezetni és az utakon is megállja a helyét.”

Simon Dávid (B) (Vargáné Dudás Piroska)

125. „A Rasta Autósiskolát ajánlanám mindenkinek aki jogositványt szeretne szerezni, mert én egy 17 éves kamaszfiú vagyok és minden vizsga sikertült elsőre. Hisz az oktatók is nagyon rendesek ,műveltek NEM bunkóak, szépen mindent elmagyaráznak ha nem értesz valamit vagy nem sikerül elsőre megjegyezned (nagyon türelmesek) és értelmesen és szakszerűen oktatnak. Ez mindegyik oktatóra vonatkozik, ha kresz, ha elsősegély, ha forgalmi vezetésről legyen szó. Igaz hogy mi is kellünk hozzá, hisz azért megyünk oda hogy tanuljunk csak úgy nem repül a fejünkbe, tanulni is kell hozzá. Ezért ajánlanám a Rasta autóiskolát mert nagyon sokat számít, hogy az oktatók milyenek, szakszerű és egyúttal nagyszerű emberek.”

Molnár Tibor Márk (B) (Varga Imre)

124. „Köszönetet szeretnék kifejezni Balogh Zoltán elméleti és Varga Imre gyakorlati oktatónak! Köszönöm nekik a velem szemben tanított türelmet, segítséget, amelynek eredménye , hogy sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát tettem!”

Nagy Zsolt (B) (Varga Imre)

124. „Örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam, nagyon elégedett vagyok mindennel. Bármi kérdésem, gondom volt nyugodtan fordulhattam hozzátok. Az intenzív kurzus biztosította számomra a jogosítvány gyors megszerzését. Külön köszönet Bánfalvi Lászlónak a magas színvonalú oktatásért és hogy kitartott meletem.”

Molnár István (B) (Bánfalvi László)

123. „Teljes mértékben meg voltam elégedve a tanfolyam menetével és az oktatókkal.”

Ludvig Tibor (B) (Varga Imre)

122. „Az oktatóm Varga Imre, nagyon rendes és megértő, mindent megmutatot és megtanított rendesen és nagyon barátságos és mindenki a Rasta autósiskolánál rendes és megértő. Köszönöm, hogy felkészített a vizsgára és elsőre sikerült.”

Szén Zoltán (B) (Varga Imre)

121. „Teljes mértékben megvagyok elégedve a Rasta autósiskolával. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Takács Fanni (B) (Bánfalvi László)

120. „Csak pozitív véleményem van a rasta autósiskoláról ? nagyon gördülékenyen ment minden ? a gyakorlati részét nagyon élveztem. Varga Imre bá nagyon jól megtanította a vezetés minden fortélyát. Csak ajánlani tudom mindenkinek ??”

Borics Adrián (B) (Varga Imre)

119. „Először is szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki hozzá segített a sikerhez ???
2018. Júliusában jelentkeztem a Rasta autós iskolába e-learning tanfolyamra, ahol egy alapos tájékoztató után egy két napon belül el is intéződött minden és kezdődhetett a tanulás! Nekem kis gyermekem van, így a megadott határidőn belül, nem sikerült befejezzem, de ebben is pillanatok alatt a segítségemre volt Zoli és gyors meghosszabbította! A KRESZ vizsga után, segített is kiválasztani nekem a leginkább a félelmeimhez illő oktatót! Ugyan is, nekem kétségeim voltak magamban…. De szerencsére és Zoli közreműködésének köszönhetően Balog Sándor lett a gyakorlati oktatóm, akinél elég gyorsan megkaptam az első időpontot! Nagyon türelmes, megértő és segítőkész volt az első pillanattól fogva ? (még egy kispárnát is kaptam a vezetéshez, mert kicsit alacsony vagyok ?) Nem vagyok egyszerű eset, de ő mindig a helyén kezelte a kiborulásaimat! Szépen mikor már napról napra éreztem, hogy jobban megy, a szerint haladtunk, nem erőltetett semmit, nem siettetett! Amiért nagyon hálás vagyok! Már majdnem a finishben jutottam el az elsősegély oktatásra, ahol Erika nagyon sok segítséget nyújtott a sikeres vizsgához! Szóval mindenkinek jó szívvel ajánlom az iskolát, mert mindenki nagyon kedves és segítőkést?”

Kertmegi Klaudia (B) (Balog Sándor)

118. „Teljesen pozitiv véleménnyel vagyok az iskoláról. Nagyon segitőkész vagy. Igaz tudod én online is tanultam, de bármilyen kerdésem volt, mindig keszségesen vàlaszoltàl. A vezetéssel kapcsolatban: A lehető legszuperebb oktatót kaptam: Varga Imre?. Nagyon szépen köszönöm neki is a türelmet.”

Tóth Zsuzsanna (B) (Varga Imre)

117. „A rasta autósiskolát csak mindenkinek ajánlani tudom. Az iskola nagyon jó, Varga Imre is nagyon jó oktató, türelmes, kedves csak őt is ajánlani tudom minden diáknak.”

Horvát Zsolt (B) (Varga Imre)

116. „Nagyon meg voltam elégedve főleg az elméleti részekkel. A kresz oktatás illetve az elsősegély oktatás elsőre sikerűlt hála Balogh Zoltánnak és Tóth Editnek akik töviről hegyire elmagyarázták a tananyagot. A gyakorlati oktatás nem ment zökkenő mentesen, néha hatalmas türelem kellett és nem voltam mindig formában. Mégis, ez is sikerűlt elsőre hála az oktatómnak Varga Imrének. Ezuton is szeretném nekik megköszönni!”

Paksi Éva (B) (Varga Imre)

115. „Több autósiskolában jártam már, ahol nem voltam megelégedve az oktatókkal. Volt aki agresszivitással szeretett volna “oktatni”, és volt aki nem úgy nézett rám mint tanár a diákjára. Nagyon gyorsan váltottam is. A Rasta autósiskolával annyira elégedett vagyok hogy azt szavakba sem lehet önteni. Rugalmasak, megertők és mindenki arra törekszik, hogy az ember a legtöbbet kihozza magából. Balogh Zoltán volt akitől a kresz kérdésében bármikor, bármilyen kérdést feltehettem. Ami jellemzi őket, az a türelem, a tisztelet, kedvesség, figyelem és minden ami a sikeres forgalmi vizsgához szükséges. Balog Sándor volt az oktatóm, aki kiérdemel minden elismerést mint ember és oktató egyaránt. Bármit elmagyarázott akar 100x is egymás után ugyanolyan higgadtsággal mint elsőre. A tanítási praktikái nagyon beváltak.
Nagyon szépen köszönök mindenkinek mindent! ? Főként az én drága oktatómnak Sanyi bácsinak ?”

Balog Eszter Anna (B) (Balog Sándor)

114. „A KRESZ-t tantermi tanfolyammal végeztem el. Az órák vidáman, jó hangulatban teltek el. A sikeres forgalmi vizsgát Szepesi Zsoltnak köszönhetem, aki nagyon türelmes volt, mindenben segített, és elsőre sikeres vizsgát tettem. Örülök hogy jól döntöttem, és a Rasta autós sulit választottam!”

Szabó Fruzsina (B) (Szepesi Zsolt)

113. „Köszönöm ezt a remek élményt egy új korszak kezdetét a RASTA sulinak! E-learninget csak ajánlani tudom, munka mellé a lehető legjobb választas. Tökéletes háttérmunka! (gyors, precíz). A vezetési órák minden pillanatában a vizsgára készítettek a lehető legjobb hangulatban. Ezúttal is köszönöm Varga Imrének és a RASTA sulinak!!”

Harnos Gábor (B) (Varga Imre)

112. „A kresz elektronikus formáját választottam amit nagyon élveztem, 3 műszak mellett könnyen könnyen és sikeresen el tudtam végezni. Oktatóm Vargáné Dudás Piroska volt elég sokat köszönhetek neki, a sok türelmet és a bíztatást. Ismerősök ajánlásával választatottam a Rasta autósiskolát. Köszönet Balogh Zoltánnak a remek autósiskolának a vezetőjének. Elsősegély vizsgára való felkészítést Tóth Editnek. Forgalmi vizsgára való felkészítést Vargáné Dudás Piroskának”

Balla Eszter (B) (Vargáné Dudás Piroska)

111. „A KRESZ-t tantermi tanfolyammal végeztem el, és nem bántam meg. Az órák jó hangulatban teltek és megfelelő tudással tettük le a vizsgát. A sikeres forgalmi vizsgát Vargáné Dudás Piroskának köszönhetem, aki végtelenül türelmes volt velem, és mindenben segített. Örülök, hogy bíztam a döntéseiben, így probléma nélkül, elsőre levizsgáztam.”

Molnár Dóra (B) (Vargáné Dudás Piroska)

110. „Örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam, elégedett vagyok a tanfolyammal, az intenzív kurzus biztosította számomra a jogosítvány gyors megszerzését. Külön köszönet Bánfalvi Lászlónak a magas színvonalú oktatásért!”

Anett Babarinsa (B) (Bánfalvi László)

109. „Nagyon élveztem az elektronikus része kiváló és gyorsan lehet vele haladni és egyben könnyű tanulni. Az oktatás része szuper gyorsan és viszonylag olcsón lehet járni vezetni. A vizsga részén a tanár nyugtat és amit lehet a vizsga előtt át lehet vele beszélni hogy biztosabb legyen az ember a dolgában.”

Bodnár Dávid (B) (Varga Imre)

108. „Ismerősök ajánlásával választottam a Rasta autósiskolát. A kreszt online végeztem, amit nem bántam meg, mert szuper jól kidolgozott, érthető, jól illusztrált oktatás volt. Ha kellene, újra ezt választanám! Balogh Zoli szívesen segített, ha bármilyen kérdés felmerült bennem. Az elsősegély órák nagyon jól teltek, erős felkészítést kaptunk a vizsgára. Az Oktatóm Bánfalvi László volt, aki nagyszerű képzést nyújtott, végtelen türelemmel és idegrendszerrel. Az órák mindig jó hangulatúak voltak, kedves vicces, segítőkész. Tökéletesen felkészített a vizsgára! Köszönöm Nektek!”

Korom Barbara (B) (Bánfalvi László)

107. „Már másodszorra voltam Rasta tanuló és ismét szép élményekkel és rengeteg tapasztalattal jöttem el. Csak ajánlani tudom!”

Pető Dávid (B) (Balogh Zoltán)

106. „A Kresz oktatásokon ellett mondva minden, fel lettünk készítve minden eshetőségre, feladatokra, becsapósabb kérdésekre. Nagyon jó hangulat volt végig, ami szerintem megkönnyítette a tanulást, ha esetleg befásultunk volna. Köszönet érte Balogh Zoltán tanár úrnak. A gyakorlati oktatásokon teljesen a tanulóra koncentráltak, nem volt üres perc, a vezetési órák minden egyes pillanatát az elejétől a végéig kihasználtuk ami szerintem nagyban hozzájárult a sikeres forgalmi vizsgához. Az oktatóm Nagyváradi Zsolt, türelmes, odafigyelő, felhívja a figyelmet mi az amit nem jól csinálsz és javítani kéne rajta, gyakoroltatja addig amíg nem megy, mindezt, olyan türelemmel ami szerintem az oktató szakmában egészen ‘nehéz’ és ritka. Csak köszönettel tartozok a Rasta Autósiskolának, ajánlani tudom mindenkinek!”

Németh Ádám (B) (Nagyváradi Zsolt)

105. „Örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam! Az elmélet mind a KRESZ, mind az elsősegély órákon könnyen és barátságosan zajlottak! Gyakorlati oktatóm Vargáné Dudás Piroska volt, Öröm volt minden órában a vezetés, sokat köszönhetek neki és az elméleti oktatóknak is. Csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát!”

Szalóki Viktor Szabolcs (B) (Vargáné Dudás Piroska)

104. „Nagyon örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam. A KRESZ tanfolyamot online végeztem, minden gördülékenyen ment. Oktatóm Vargáné Dudás Piroska volt, akinek nem tudom elégszer megköszönni a mérhetetlen türelmét és a rengeteg segítséget, amit tőle kaptam. A lehető legjobb választás, ha magabiztosan és felkészülten szeretnél elindulni az utakon.”

Csiba Tessza (B) (Vargáné Dudás Piroska)

103. „Köszönöm a Rasta autósiskolának a vizsgákra való felkészítést. Az elméleti órák jó hangulatban teltek, a tananyagot könnyen érthetővé tette számunkra Balogh Zoli és Tóth Edit. Köszönöm Varga Imrének a sikeres forgalmi vizsgára való felkészítést, a sok biztatást és a nagy türelmét . Mindenkinek csak ajánlani tudom, mint ahogy a Rasta autósiskolát is.”

Simonné Vécsi Adrienn (B) (Varga Imre)

102. „Örülök, hogy a Rasta Autósiskolás választottam. Az online kresz érthető, könnyen tanulható. Az elsősegély órák jó hangulatban teltek, alaposan és gyorsan elsajátíthattuk.
Köszönöm a gyakorlati oktatómnak, Szepesi Zsoltnak a türelmét, és a kiváló felkészítést, hogy elsőre sikeres vizsgát tegyek.”

Pataki Fanni (B) (Szepesi Zsolt)

101. „Èn az online kresz tanfolyamot vàlasztottam ami szerintem nagyon àtlàtható ès könnyen tanulható volt. Az iskola munkatàrsai segítőkèszek voltak. Öszintèn, èn csak ajánlani tudom az autósiskolàt!”

Róka István (A) (Bánfalvi László)

100. „Köszönöm a Rasta Autósiskolának hogy ilyen gyorsan sikerült sikeres vizsgákat tennem. Köszönet az órák jó hangulatáért és az elméleti anyag könnyen érthetővé tételéért Balogh Zoltánnak és Tóth Editnek. Óriási köszönet és hála Vargáné Dudás Piroskának a gyakorlati felkészítésért, türelméért és kedvességéért. Mindenkinek csak ajánlani tudom az autósiskolát.”

Sinkáné Nagy Ágnes (B) (Vargáné Dudás Piroska)

99. „Korrekt autósiskola, én mindennel megvoltam elégedve. Köszönöm a türelmet az oktatómnak! Csak ajánlani tudom.”

Juhász Bence (B) (Szepesi Zsolt)

98. „Hála a Rasta Autósiskolának a jogosítvány megszerzése során csak pozitív élményekkel gazdagodtam. Köszönet a vizsgákra való lelkiismeretes felkészítésért, a gördülékeny ügyintézésért és persze az oktatómnak Varga Imrének a végtelen türelemért!! Az iskolát mindenkinek jó szívvel ajánlom!”

Verebélyi Emese (B) (Varga Imre)

97. „Nagyon örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam.Nagyon jó hangulatban teltek el a gyakorlati órák. Köszönöm Nagyváradi Zsoltnak a türelmét, segítőkészségét. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!”

Fodor Ágnes (B) (Nagyváradi Zsolt)

96. „Nagyon örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam. Igazán minőségi oktatásban részesültem mind az elméleti, mind a gyakorlati részt illetően. Külön hála az oktatómnak, Bánfalvi Lászlónak a türelméért, és a sok munkáért, amit abba fektetett, hogy sikeresen vizsgázhassak.”

Lólé Adrienn (B) (Bánfalvi László)

95. „Korrekt autósiskola, segítőkész oktatókkal. A kresz oktatás igen gyakorlatias, ami nagy segítség a későbbiekben. Mindenkinek ajánlom!”

Albertusz Dávid (B) (Nagyváradi Zsolt)

94. „Örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam! Nagyon szépen köszönök mindent, a segitőkészséget és a türelmet! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Szüts Melinda (B) (Bánfalvi László)

93. „Nagyon szépen köszönöm a Rasta Autósiskolának, hogy ilyen gyorsan hozzasegìtettek a jogositvány megszerzéséhez! Külön köszönöm Balogh Zoltánnak az elméleti oktatàst és a sikeres Kresz vizsgára való felkészìtést. Piroskának hatalmas köszönet a végtelen türelméért a kedvességéért a bátorításáért, ő egy igazán profi oktató, mindent megtanitott, lerajzolt, megmutatott! Örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam, csak ajánlani tudom mindenkinek! Mégegyszer köszönöm szèpen, hogy Ti készìtettetek föl a sikeres vizsgáimra!”

Dányi Barbara (B) (Vargáné Dudás Piroska)

92. „Én „A” kategóriából vizsgáztam. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a Rasta autósiskolával. Gyorsan és jól ment minden. A motoros oktató Bánfalvi László megtanított nekünk mindent amire szükségünk volt hogy biztonságosan és jól motorozzunk. Elsőre sikerült a vizsga mindenből. Köszönöm ?”

Csikós István (A) (Bánfalvi László)

91. „Nagyon örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam! 10 éves álmomat váltották valóra! ? Az elméleti oktatás nagyon jó hangulatban telt, amit köszönhetünk Balogh Zoltánnak aki a kresz tudását adta át és Tóth Editnek aki az elsősegély vizsgához való felkészülésünket segítette! És szeretném megköszönni a gyakorlati oktatómnak Varga Imrének a kitartó munkáját és nagy türelmét! Az ő segítségük nélkül nem sikerült volna! Mindenkinek csak ajánlani tudom! ?”

Molnár Zoltánné (B) (Varga Imre)

90. „Nagyon megvagyok elégedve a Rasta Autósiskolával. A2 jogosítványt csináltam a KRESZ online gyorsan és egyszerűen meglett. A rutin és forgalmi vezetéseket Bánfalvi Lászlónál végeztem, aki türelmes és segítőkész volt minden téren. Az autósiskolát mindenkinek csak ajánlani tudom aki egyszerűen és gyorsan szeretne jogosítványt szerezni.”

Misi Péter (A2) (Bánfalvi László)

89. „Nagyon meg vagyok elégedve a rasta autósiskolával! Segitőkész ès türelmesek voltak! Köszönöm nekik! Mindenkinek ajánlani tudom!!!”

Gulyás Károly (A) (Bánfalvi László)

88. „Nagyon szépen köszönöm a kedvességüket és a naprakészségüket, rugalmasságukat, és a forgalmi vizsgára való felkészítést Balogh Zolinak és az oktatómnak Szepesi Zsoltinak. Az oktatás alatt végig jól éreztem magam, komolyan még is jó hangulattal teltek az órák. Szigorúan és lelkiismeretesen oktat. Csak ajánlani merem. 60 órán keresztül tanultam a vezetés fortélyait, eleinte sokalltam és el gondolkoztam hogy ennyire ügyetlen lennék?, de NEM, úgy érzem most már magabiztosan szállok be az autóba, nincs semmilyen ellenvetésem és félelmem hogy miért ne tegyem. Már a parkolás és a kézifékes elindulás sem jelent gondot. Volt időm rendesen begyakarolni és megtanulni. A vizsga elején izgultam de ez csak addig tartott még el nem indultunk. A vizsgabiztos úr nagyon kedves és udvarias volt velem. Nem éreztem azt hogy vizsgázok, mintha egy alap órán vennék részt egy potyautassal. ?
Köszönöm szépen még egyszer! Balesetmentes közlekedést kívánok mindenkinek! ?”

Szécsi Erika (B) (Szepesi Zsolt)

87. „Nagyon elégedett voltam az autósiskolával. A KRESZ és az elsősegély oktatás nagyon jó volt. Én Gyöngyösön vezettem Vargáné Dudás Piroskánál, őt is és az autósiskolát is csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Bártfai Bálint (B) (Vargáné Dudás Piroska)

86. „Nagyon örülök,hogy a Rasta Autósiskolát választottam, csak ajánlani tudom mindenkinek!! ?
Az online tanfolyammal nagyon megvoltam elégedve,nagyon jól felkészitett a vizsgára és persze ha segítségre volt szükségem bármikor fordulhattam Balogh Zoltánhoz aki szivesen segített!!
A gyakorlati oktatásomat Egerben, Szepesi Zsoltnál végeztem aki nem csak egy nagyon jó fej, hanem egy nagyon jól képzett,türelmes es rugalmas oktató aki az utolsó percig magyarázta mit miért és hogyan csináljak!!Mindenre megtanított,hogy biztonságosan tudjak közlekedni!!Nagyon köszönök neki mindent!! ?
Tényleg ajánlani tudom mindenkinek Zsoltit és a Rasta Autósiskolát is!! Nem bánjátok meg!! ?
Köszönök mindent!!”

Erdélyi Kinga (B) (Szepesi Zsolt)

85. „Az én véleményem és tapasztalataim szerint az egyik legjobb autósiskola. Ezt azért mondom, mert nagyon jól oktatják a kreszt az órákon, nekem pl. a kresz órák sokkal többet segített mint a cd. A gyakorlati részével is meg voltam elégedve. Mindenre megtanítottak pl. Hogy mire figyeljek nagyon, mikor, mit és hogyan csináljak bizonyos helyzetekben. Amitől tartottam nagyon az a parkolás volt de olyan jól elmagyarázták hogy mit nézzek hogyan csináljam utána nem is tartottam tőle. És ezért az egyik legjobb autósiskola szerintem. ?”

Baranyi Csaba (B) (Vargáné Dudás Piroska)

84. „Nagyon örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam. Az elméleti órákon a tananyag érthetően el lett magyarázva, emelett nagyon jó hangulatban telt el a kresz és az elsősegély oktatás is. Köszönöm szépen az oktatómnak Balogh Zoltánnak, aki mindent megtett annak érdekében, hogy a kresz vizsga után egy hónappal jogosítványt szerezzek. Bátran merem ajánlani mindenkinek.”

Balog Daniella (B) (Balogh Zoltán)

83. „Csak elégedettséggel és végtelen hálával tudok gondolni a Rasta Autósiskolára. A tantermi oktatások mindig jó hangulatban teltek, emellett hatékonyak is voltak, mind a KRESZ, mind az Elsősegély. Külön köszönet illeti Vargáné Dudás Piroskát végtelen türelméért és segítőkészségéért. Az egész stáb profin végezte a munkáját – Köszönet, Rasta. ?”

Ózsvári Tamás (B) (Vargáné Dudás Piroska)

82. „Jól döntöttem, mikor a Rasta autósiskolát választottam. Az online elméleti tanfolyammal nagyon meg voltam elégedve, és az elsősegélyt nyújtó tanfolyamon is precízen lettek elmagyarázva a dolgok. A vezetési órákra is ez jellemző, az oktatóm Balogh Zoltán igyekezett minden tudását átadni és lehetővé tette, hogy 1 hónap alatt sikeres forgalmi vizsgát tegyek. Mindenkinek ajánlom, aki egy korrekt autósiskolát keres, és gyorsan szeretne jogosítványt szerezni! ?”

Somodi Bálint (B) (Balogh Zoltán)

81. „Nagyon meg voltam elégedve az online tanfolyammal és a gyakorlati oktatással is! Segítőkészek voltak! Külön köszönöm Vargáné Dudás Piroskának az áldozatos és türelmes munkáját!
Én ajánlani tudom mindenkinek a Rasta autósiskolát!”

Rab Lilla (B) (Vargáné Dudás Piroska)

80. „Meg voltam elégedve a Rasta autósiskolával, az elméleti és a gyakorlati résszel szinten, csak ajánlani tudom mindenkinek a Rasta autósiskolát!”

Bónis Benjámin (B) (Varga Imre)

79. „Köszönöm a gyors és precíz ügyintézést! Nagyon meg voltam elégedve az online tanfolyammal is és a gyakorlati oktatással is. ?”

Somogyváriné Urbán Klementina (B) (Bánfalvi László)

78. „Profin felèpített rendszert és maximàlis segítőkészséget tapasztaltam a bejelentkezéstől kezdve, az eüs oktatáson át, a vizsgâra való felkészülésig. Kismamaként jelentkeztem be és csupán 4 hónap állt rendelkezésre hogy megtanuljak vezetni, ráadásul budapesti àtjelentkezéssel költözés miatt de Balogh Zoltán mindenben partner volt.
Az oktatómnak, Szepesi Zsoltinak ezer hálával tartozom, mindent megtett a sikeres vizsga érdekèben. Rugalmas volt az időpontokkal kapcsolatban, minden tudását igyekezett átadni és nagy nagy türelemmel viselte a kiborulásaimat is. ?
Nagyon jó szívvel ajánlom a Rasta Autósiskolát!”

Szabóné Gyenei Dóra (B) (Szepesi Zsolt)

77. „Én személy szerint nagyon meg voltam elégedve minden szintéren az iskolával. A vezetés oktatóm is nagyon rendes, segítőkész, barátságos ember. Én mindenkinek ajánlom a RASTA AUTÓSISKOLÁT!!!!!!”

Ludvig Bence (B) (Varga Imre)

76. „Több ismerősöm is ajánlotta az iskolát, mielőtt jelentkeztem, a sok pozitív vélemény miatt esett a választásom a Rastára. Most, hogy sikeresen megszereztem a jogosítványt én is csak ajánlani tudom őket. Profizmus, kedvesség és korrektség jellemezte az oktatást. Az e-learningnek köszönhetően nem kellett tantermi oktatásra járnom, így akkor tanultam a KRESZ-t, amikor időm és energiám volt rá. Az elsősegély oktatás gyorsan és hatékonyan zajlott, mind az elméleti és a gyakorlati részét tekintve. A forgalmi oktatás mindig kellemes hangulatú volt, Nagyváradi Zsolt oktató kedvességének, türelmének, közvetlenségének és profizmusának köszönhetően. Köszönöm a jogosítványomat Rasta Autósiskola! ?”

Barna Boglárka (B) (Nagyváradi Zsolt)

75. „Köszönöm a lehetőséget, hogy a Rasta autósiskolát választhattam. AM kategóriás oktatásban vettem részt. Hálás vagyok a nagy szakértelemmel megtartott órákért, a gyakorlati oktatásban pedig a pontosságért. Örülök, hogy első jogosítványomat itt szerezhettem.”

Fehér László Zoltán (AM) (Balogh Zoltán)

74. „Meg voltam elégedve az autósiskolával, minden gyorsan és gördülékenyen ment. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Bódor Pál (B) (Varga Imre)

73. „Nagyon elégedett vagyok a RASTA autósiskolával! Az elméleti órák mindig jó hangulatban teltek, a tananyag érthetően és jól lett átadva. Ezúton is szeretném megköszönni az oktatómnak a türelmét és a kitartó munkáját. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm!”

Bóta Orsolya (B) (Szepesi Zsolt)

72. „Nagyon örülök hogy a Rasta autósiskolát választottam! Kiváló oktatókkal! A gyakorlati oktatómnak Varga Imrének külön köszönöm a sok türelmét, segítőkészségét az alapos felkészítést a vizsgára! Nagyon köszönöm a sok segítséget, így gyerekek mellett is meg tudtam szerezni a jogosítványt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!?”

Szuhné Németh Mónika (B) (Varga Imre)

71. „Bárkinek bátran merem ajánlani a Rasta autósiskolát. Köszönöm, hogy ide járhattam. Az elméleti órákon tanár úr mindig mindent érthetően elmagyarázott, ezen túl az órák mindig jó hangulatban teltek. Külön köszönöm az oktatómnak a kitartó munkáját a rengeteg türelmét és azt, hogy az utolsó pillanatig segített és magyarázta mit, miért és hogyan csináljak. Köszönöm szépen! ?”

Törőcsik Csilla (B) (Bánfalvi László)

70. „Az autósiskolával teljesen meg voltam elégedve, Piroska nagyon jó oktató!”

Bóta Dániel (B) (Vargáné Dudás Piroska)

69. „Kezdeném azzal,hogy egy ismerősöm ajánlotta a – Rasta autósiskolát -, szinte rögtön tudtam is jelentkezni. Köszönöm az elméleti oktatást Balogh Zoltán iskolavezetőnek, érthetően leadta a tananyagot minden alkalommal. Nagyon jó oktató és felkészítő volt.
Tóth Edit elsősegély oktatónak is megköszönném a felkészítést, hogy a héten sikeres vizsgát tettem!
És nem utolsó sorban Nagyváradi Zsolt vezetés oktatómnak hálásan köszönöm a rengeteg türelmét, felkészítését, emberségét, kedvességét és még sorolhatnék pár jó tulajdonságot ide! Sosem felejtem el neki, hogy általa tehettem sikeres forgalmi vizsgát a nagy izgalom ellenére!
Első alkalommal tudtam, hogy jó iskolába jelentkeztem és már akkor és ez után is nyugodt szívvel bárkinek csak ajánlani tudom!
Köszönöm az iskolának a “jogsit”. És végül, további sikeres oktatást kívánok a RASTA autósiskolának!”

Szőllősi-Nagy Valéria (B) (Nagyváradi Zsolt)

68. „A fiam másfél évvel ezelőtt szerezte meg jogosítványát a Rasta Autósiskola segítségével. Az ő ajánlatára kezdtem bele ebbe a „nagy kalandba”. Az elméleti oktatást Balogh Zoltán tartotta. Órái jó hangulatúak, gördülékenyek, gyakorlati példákkal kellően alátámasztottak voltak. Vezetni Egerben, Bánfalvi László oktatónál tanultam, aki végtelen türelemmel és maximális segítőkészséggel állt hozzám. Nekik köszönhetem, hogy vizsgáim elsőre sikerültek. Mindenkinek szívesen ajánlom a Rasta Autósiskolát.”

Betenbukné Misi Erika (B) (Bánfalvi László)

 

67. „Nagyon elégedett vagyok a Rasta Autósiskolával. Az elméleti órákon a tananyag érthetően és jól lett elmagyarázva, és az órák mindig jó hangulatban teltek. Az oktatóm Vargáné Dudás Piroska nagyon sokszor segítő kész volt, mindig próbálta úgy igazítani az óráimat, hogy nekem jó legyen. Mindenkinek csak ajánlani tudom az oktatót és az autósiskolát is.”
Kovács László (B) (Vargáné Dudás Piroska)

66. „Mindenkinek ajánlom a Rasta Autósiskolát, boldog vagyok hogy ide járhattam! A kreszórák nagyon jó hangulatban teltek, mert tanárúr amellett hogy érthetően mindent elmagyarázott, mindig feldobta az óra hangulatát. A vezetés része már kicsit nehezebb volt, de oktatóm Nagyváradi Zsoltnak köszönhetően gyorsan tanultam, mert segítőkész, pontosan elmagyarázta mikor mi a teendő, ha hibáztam segített megoldani a helyzetet. Köszönöm Rasta!”
Szabo Brigita (B) (Nagyváradi Zsolt)

65. „Nagyon örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam, csak ajánlani tudom mindenkinek. Az elméleti része érthető, sokat nevettünk is:) jó kis csapat volt, örülök hogy a részese lehettem. Az oktatóm Szepesi Zsolt volt akit nagyon megkedveltem ? mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát ?”
Horváth Miklósné (B) (Szepesi Zsolt)

64. „Maximálisan meg vagyok elégedve a Rasta autósiskolával, mind elméleti és gyakorlati szempontból is. Az oktatók nagyszerűek és nagyon jól adják le a tananyagot, könnyen megérthető és megtanulható. A vezetési óráim is jó hangulatban teltek el. Az én oktatóm Nagyváradi Zsolt volt, kedves, türelmes és nagyon segítőkész. Örülök hogy a Rastát választottam, mindenkinek csak ajánlani tudom! ?”
Kiss Kitti (B) (Nagyváradi Zsolt)

63. „Nagyon elegedett vagyok a Rasta Autósiskolával. A kresz oktatás nagyon jó volt. Én Gyöngyösön vezettem Vargáné Dudás Piroskánál. Őt is csak ajánlani tudom mint az autósiskolát.”
Berecz Szabolcs (B) (Vargáné Dudás Piroska)

62. „Nagyon örülök, hogy a Rasta autósiskola mellett döntöttem, csak ajánlani tudom. Az oktatás precíz, pontos és gyors. Az órák jó hangulatban teltek. Az oktatók minden szükséges tudást átadtak, remekül felkészítettek a vizsgákra. Köszönöm mindenkinek aki segített abban, hogy megszerezzem a jogsit.”
Hajdu Ágnes (B) (Szepesi Zsolt)

61. „Az egész oktatás nagyon színvonalas volt és gyors. Az oktatómmal jó volt a hangulat, korrekt volt, és az egész oktatás nagyon gyorsan lezajlott. Csak ajánlani tudom.”
Tóth Tamás (B) (Nagyváradi Zsolt)

60. „Aki szeretne pár hónap alatt jogosítványt az válassza a Rasta Autósiskolát. Kiváló felkészítés az elméleti és gyakorlati órákra.”
Balog Regina (B) (Nagyváradi Zsolt)

59. „Nyugodt szívvel ajánlom a Rasta autósiskolát! Az elméleti és gyakorlati oktatás is kitűnő. Az oktatók felkészültek, segítőkészek, türelmesek. Remekül felkészítettek a vizsgákra. Hálás vagyok nekik! Az én oktatóm Vargáné Dudás Piroska volt, kinek türelmét és rengeteg tanítását külön köszönöm!”
Ország Krisztina (B) (Vargáné Dudás Piroska)

58. „Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát! Nagyon precíz és pontos felkészítők-oktatók vannak. Külön köszönet Balogh Zoltánnak aki megtalálta számomra a legsegítőkészebb oktatót Nagyváradi Zsoltot, akit mindenkinek csak ajánlani tudok! Válasszátok a Rastát! Nem fogtok csalódni! ?”
Verebné Bagdi Anikó (B) (Nagyváradi Zsolt)

57. „Nyugodt szívvel tudom ajánlani a Rasta autósiskolát! Minden egyes elméleti órák, napok vidáman, jó kedvűen teltek. És minden szükséges információt megkaptunk, hogy sikerüljön a KRESZ! Nagy köszönet jár Vargáné Dudás Piroskának, hogy gyakorlatban is el tudtam ‘sajátítani’ a vezetést! És közben megismertem egy olyan embert, aki imádja a munkáját és pozitívan látja a világot. Akivel bármiről lehet beszélni és meghallgat!”
Burai Márk (B) (Vargáné Dudás Piroska)

56. „Köszönöm szépen az elméleti és a gyakorlati felkészítést, nagyon jól felkészítettek az oktatók az órákon, gördülékenyen jó hangulatban teltek az órák. Ha meg akarsz tanulni autóval vagy motorral közlekedni akkor csak ajánlani tudom mindenkinek a Rasta Autósiskolát.??”
Fehér Gergő (A) (Bánfalvi László)

55. „Megvoltam elégedve az oktatás folyamatával, minden gördülékenyen ment. Az oktatók jól felkészítettek az elméleti és gyakorlati vizsgára. Köszönöm!”
Balázs Gábor (A) (Bánfalvi László)

54. „A Rasta Autósiskolát választottam és a legjobb döntés volt, mert oktatóm Balogh Zoltán és Vargáné Dudás Piroska maximálisan segítettek és türelmesek voltak velem az egész tanfolyam ideje alatt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Még egyszer köszönöm szépen a sok türelmet és segítséget.”
Hutás Attila (B) (Vargáné Dudás Piroska)

53. „Munka mellett is sikerült megszereznem a B kategóriás jogosítványt. Ez a tapasztalt és rugalmas oktatóknak volt köszönhető, akik mindig tudtak alkalmazkodni és türelmesen, érthetően tanítottak. Velük jó hangulatban teltek az órák. ?”
Simon Sándor (B) (Varga Imre)

52. „Az elmélet nagyszerű volt, érthető és vicces. Jó hangulatban teltek. Szeretném megköszöni az oktatómnak Szepesi Zsolt-nak aki mindenben segitőkész és bátran ajánlom. A Rasta autósiskolát csak ajánlani tudom.”
Váradi Péter (B) (Szepesi Zsolt)

51. „Nagyon meg voltam elégedve az iskolával, minden téren. Az oktatóm Vargámé Dudás Piroska mindíg segítő kész volt, próbálta úgy igazítani az órákat, hogy nekem jó legyen. A feladatokat érthetően és egyszerűn magyarázta el. Mindig nagy örömmel mentem hozzá vezetni. A nála tanultak szerint elsőre levizsgáztam.”
Módos Zoltán (B) (Vargáné Dudás Piroska)

50. „Nagyon jól választottam, amikor a Rasta Autósiskolában kezdtem tanulni. Az elmélet mind a kresz, mind az elsősegély órákon könnyen és gyorsan elsajátítható. Az oktatóm Nagyváradi Zsolt volt, aki rendkívüli türelemmel rendelkezik. Ha őt választod, nyugodt, jó hangulatú gyakorlati óráid lesznek. Szeretném minden oktatómnak megköszönni a felkészítést, a támogatást és a türelmet! Jól választottam és ma sem döntenék másképp. A Rasta Autósiskolát csak ajánlani tudom mindenkinek! ?”
Mészáros Linda (B) (Nagyváradi Zsolt)

49. „Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy náluk tanuljon vezetni. Én Bánfalvi Lászlónál tanultam, nagyon korrekt és színvonalas oktatást kaptam, és elsőre sikerült a vizsgám. Szimpatikus, nyugodt és kedves oktatók várnak náluk, lehúzós hozzáállás nélkül. Köszönöm!”
Bettenbuk Máté (A2) (Bánfalvi László)

48. „Nyugodt szívvel ajánlom a Rasta autósiskolát mindenkinek aki jogosítványt szeretne szerezni,a munkám miatt a KRESZT E-learning oktatáson keresztül sajátítottam el, de szerencsére bármilyen kérdéssel bátran fordulhattam Balogh Zoltánhoz, aki mindíg kisegített ha valamit nem értettem. A gyakorlati oktatásom Vargáné Dudás Piroskánál töltöttem, aki szintén magasan képzett szakember, megtanított mindenre ami a biztonságos közlekedéshez kell. Emellett, a munkámra való tekintettel nagyon rugalmas volt az idő beosztás is, amit szintén köszönök. A Rasta autósiskolának és az ott dolgozó embereknek köszönhetem, hogy minden vizsgám elsőre sikerült. Aki jogosítványt szeretne, bátran válassza őket és biztosítom, hogy nem fog csalódni. Így tovább , ha később további jogosítványokat szeretnék, én biztos hogy újból őket választanám.”
Oláh Adrián (B) (Vargáné Dudás Piroska)

47. „A 2017. májusi csoportban kezdtem KRESZ tanulásom a Rastánál. Maga az okatatási órák nagyon élvezetesek és gyorsak voltak, de a legfontosabb az volt, hogy könnyen emészthető volt. Nem igazán kellett otthon tanulni, elég volt az órai anyag, simán meglett a KRESZ.
A gyakorlati órák még jobbak voltak, az oktatóm nagyon segítőkész és kedves volt, mindent elmagyarázott, többször is ha kellett. 30 óra + 4 fenntartó óra után elsőre sikerült a vizsga, köszönhetően a hibátlan felkészítésnek.
Köszönöm a minőséget és a barátságos oktatást.”
Kiss Ádám (B) (Vargáné Dudás Piroska)

46. „Kedves tanulni vágyó diákok! Aki azt a merész gondolatot vette a fejébe, hogy jogosítvány szeretne szerezni, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani a Rasta autósiskolát! Kedves és türelmes oktatók közül választhattok, akik mindenben a segítségetekre vannak. Ha most gondolkoznék azon, hogy jogosítványt szeretnék, mindenképpen a Rastát választanám.”
Balog Zoltán (B) (Balogh Zoltán)

45. „Nagyon örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam. A KRESZ órákon a hangulat mindig jó volt és az anyag könnyen elsajátítható volt. Külön köszönet oktatómnak: Vargáné Dudás Piroskának. Csak ajánlani tudom!”
Szilágyi Krisztina (B) (Vargáné Dudás Piroska)

44. „Örülök hogy a Rasta autósiskolat valasztottam. Teljesen elégedett vagyok az elméleti es a gyakorlati oktatással is.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rasta autósikolát!”
Tihor Flórián (B) (Vargáné Dudás Piroska)

43. „A rasta autósiskolát csak ajánlani tudom mindenkinek, ha kedves és segítőkész oktatókat szeretne! Az elméleti anyagot gyorsan elsajátítjuk, könnyű és nagyon érdekes összeszedett anyag! Nekem minden vizsgám elsőre sikerült, ezért nagyon hálás vagyok az oktatóimnak, a rendes felkészítésért, és türelmükért!”
Szabó Tünde (B) (Nagyváradi Zsolt)

42. „Nekem az ismerőseim ajánlották a Rasta Autósiskolát, mivel ők jó véleményt mondtak róluk. Az oktatás magas szinvonalú és precìz volt. Külön köszönet Varga Imre szakoktatónak, aki mindig türelmes és segìtőkész volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Rasta Autósiskolát!”
Bakondiné Kocsis Beatrix (B) (Varga Imre)

41. „A kresz oktatás kellemes légkörben történt és a jó oktatás miatt elsőre sikerült. Én Varga Imrénél tanultam vezetni. Jó oktató. Mikor kell szigorú, de laza személyiség és kellemes volt vele vezetni tanulni. Csak ajánlani tudom a Rasta autósiskolát és az oktatóit!”
Szabó Zoltán (B) (Varga Imre)

40. „Nagyon jó döntést hoztam mikor a Rasta Autósiskolát választottam.Az elméleti órák nagyon jó hangulatban teltek ezzel könnyebbé téve a tananyag megtanulasát. Nagy köszönet jár a gyakorlati oktatómnak Bánfalvi Lászlónak aki végig türelmes volt és nagyon jó hangulatban teltek vele az órák, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ebben az iskolában minden adott a sikeres felkeszüléshez, válaszd te is!”
Vadnai Bálint (B) (Bánfalvi László)

39. „Nagyon örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam. A KRESZ tanfolyam jó hangulatban zajlott, az elméleti anyagot színesítették a valós helyzetekből kiemelt képek, így könnyebben el tudtuk sajátítani a tanulandót. Az elsősegély tanfolyam számomra nagyon érdekes volt, sok hasznos információval gazdagabb lettem, amit a későbbiek során hasznosítani is tudok. A gyakorlati oktatásról szintén csak jót tudok mondani. Egy nagyon türelmes és barátságos embert ismerhettem meg az oktatómban Nagyváradi Zsoltban, akit mindenkinek csak ajánlani tudok! Köszönöm az oktatóimnak a felkészítést és a sok türelmet. Nagyon elégedett vagyok mind az elméleti mind a gyakorlati képzéssel.”
Nagy Klaudia (B) (Nagyváradi Zsolt)

38. „Teljes mértékben elégedett vagyok a Rasta Autósiskolával. A KRESZ illetve az Elsősegély tanfolyam minden órája jó hangulatban zajlott, közben pedig könnyen sajátítottuk el az elméleti tudást. Szeretném megköszönni az elméleti oktatóimnak a sikeres és gyors felkészítést a vizsgákra. Külön köszönet pedig a gyakorlati oktatómnak Vargáné Dudás Piroskának. Minden vezetés óra nagyon jó hangulatban telt, öröm volt vele dolgozni. Csak ajánlani tudom. Köszönöm Mindenkinek!”
Kecskés Sára (B) (Vargáné Dudás Piroska)

37. „Örülök hogy a Rasta Autósiskolát választottam. Jól felkészült, türelmes oktatókkal találkoztam a tanfolyamon. Mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás magas színvonalon zajlott. Gyakorlati oktatóm Bánfalvi Laci volt, aki mindvégig nyugodt, és alaposan felkészített, a hibáimat sokszor gyakoroltatta, és ennek köszönhetően elsőre sikerült levizsgáznom. Az iskolát és Bánfalvi Laci oktatót is ajánlom mindenkinek! Köszönöm.”
Vadnai Levente (B) (Bánfalvi László)

36. „A KRESZ tanfolyam nagyon jó hangulatban zajlott, ezzel megkönnyítve a tananyag elsajátítását. Hasonló jók mondhatók el az elsősegély tanfolyamról. A vezetésnél mindenkinek ajánlom oktatómat, Nagyváradi Zsoltot, rendkívül türelmes, gyorsan lehet nála tanulni. Öszeségében nagyon megvagyok elégedve azzal amit számomra a Rasta autósiskola nyújtott.”
Csikós István (B) (Nagyváradi Zsolt)

35. „Köszönöm szépen a RASTA autósiskolának a színvonalas és profi elméleti oktatást valamint a rugalmas ügyintézést. A legnagyobb köszönet azonban a gyakorlati oktatómnak jár, Vargáné Dudás Piroska Tanárnőnek, aki szívvel-lélekkel, türelemmel, óriási rutinnal és szaktudással tanított meg vezetni. Ha valaki nem csak a jogosítványt szeretné megszerezni, hanem valós, és a túléléshez szükséges tudásra is szeretne szert tenni, Vargáné Dudás Piroska Tanárnőt ajánlom.”
Kökény Tamás (B) (Vargáné Dudás Piroska)

34. „Az autósiskola színvonalával nagyon meg voltam elégedve. Kiváló elméleti oktató segítette a kresz vizsgára való felkészítésemet, amit a gyakorlatban jól alkalmaztam. Szeretném kiemelni Vargáné Dudás Piroska gyakorlati oktatóm nevét, aki nagy türelemmel, empatikus beállítottságával oktatott. Nagyszerű oktató, mindenkinek csak ajánlani tudom! Itt szeretném megköszönni mindannyiuk munkáját!”
Csabai Martin (B) (Vargáné Dudás Piroska)

33. „Nagyon elégedett voltam az autósiskola minden szolgáltatásával. Az online képzés egyszerű és átlátható. A gyakorló tesztek sokat segítettek. Az egészségügyi tanfolyamon nem csak a szükséges alapokat tanultuk meg, hanem olyan dolgokról is szó volt, amire a mindennapi életben is szükségünk lehet. A vezetést Gyöngyösön csináltam, az egyik legfantasztikusabb oktatónál, Vargáné Dudás Piroskánál! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Sok segítséget kaptam, hogy munka és tanulás mellett meg tudjam szerezni a jogosítványt! Hálával és köszönettel tartozom mindezért az autósiskola minden dolgozójának!”
Szabó Klaudia (B) (Vargáné Dudás Piroska)

32. „Köszönöm, hogy a Rasta Autósiskola lehetővé tette azt a lehetőséget hogy náluk tanulhattam és eredményes vizsgát tehettem. Az oktatásról annyit, hogy elég színvonalasak, barátságosak az előadások. Nagyon büszke vagyok az oktatókra Balogh Zoltánra és a Bánfalvi Lászlóra, akik segítettek és időt áldoztak rám és tanítványaikra, hogy elérjék céljaikat. Köszönöm RASTA.”
Berta József (B) (Bánfalvi László)

31. „Nagyon elégedett vagyok az iskolával. Az oktatás és az oktatók rendkívül jók és jó fejek, minden erejükkel azon vannak hogy Te neked minél előbb és könnyebben jogosítványod legyen. Nekem egy műtét miatt nagyjából 8 hónapig tartott az egész történet, de mindenki nagyon türelmes, megértő és segítőkész volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek az egyik legkirályabb autósiskola ebben biztos vagyok!”
Horváth Leon (B) (Bánfalvi László)

30. „Nem bántam meg, hogy a Rasta Autósiskolát választottam! A KRESZ és az elsősegély tanfolyam gördülékenyen zajlott, az oktatók jól felkészítve engedtek el a vizsgákra, segítőkészek voltak, bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzájuk. A gyakorlati oktatásról is pozitív élményeim vannak, kellemes és nyugodt környezetben tudtam felkészülni a vizsgára, melyhez az oktatómmal való közvetlen kapcsolat is hozzájárult.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jogosítványt szeretne.”
Betembuk Edit Anett (B) (Varga Imre)

29. „Jó döntés volt, hogy a Rasta iskolát választottam. Az oktatók jó fejek, türelmesek és segítőkészek! Mindenben a segítségemre voltak! Csak ajánlani tudom!”
Drahos Balázs (B) (Szepesi Zsolt)

28. „A legjobb döntés volt hogy 3 hónapja a Rasta autósiskolánál kezdtem el a kresz tanfolyamot amit igényes környezetben, Balogh Zoltántól sajátíthattam el. Majd Editke mindenkinek garantálta a kiváló óráival a sikeres elsősegély vizsgát. És végül Varga Imrénél jobban senki se tudná elmagyarázni a parkoláshoz kellő támpontokat. Ő az akivel a minimum óraszámból is gyerekjáték a vizsga.”
Kozma Fruzsina (B) (Varga Imre)

27. „A Rasta Autósiskola oktatói mind kedvesek, segítőkészek és sok türelemmel rendelkeznek ha valami nehezen megy. Rugalmasak az oktatás terén mind az elméleti és a gyakorlati óráknál egyaránt. Csak ajánlani tudom. “
Bálint István (B) (Nagyváradi Zsolt)

26. „Jól tettem hogy ezt az autósiskolát választottam. Az oktatás gyors, jól érthető és hangulatos volt. Köszönöm a felkészítőknek a türelmet és a munkájukat! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a Rasta autósiskolát!”
Bognár Tamás (B) (Nagyváradi Zsolt)

25. „A Rasta autósiskola színvonalas felkészítése után nem jelentettek akadályt a vizsgák. Az elmélet elsajátítását a hatékony és érdekes órák, a gyakorlati tanulást pedig az alkalmazkodó oktatók teszik könnyebbé.”

André Petra (B) (Nagyváradi Zsolt)


24. „Az oktatók mindvégig segítőkészek voltak, az ügyintézés gyorsan és gördülékenyen zajlott. Így minden feltétel adott volt ahhoz, hogy sikeres vizsgákat tegyek mindenből. Nagyon jó döntés volt, hogy a Rastát választottam.”

Nagy János (B) (Varga Imre)


23. „Nagyon meg voltam elégedve az autósiskolával. Az elméleti és a gyakorlati oktatás is dinamikusan és jó hangulatban zajlott, az oktatók nagyon türelmesek.
Szívesen ajánlom annak, aki gyorsan jogosítványt szeretne.”

Mezei Virág Ágota (B) (Balogh Zoltán)


22. „Nagyon örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam, mert nagyon segítőkész az oktató, az egész tanfolyam lebonyolítása gyors és egyszerű.”

Nász Dániel (AM) (Balogh Zoltán)


21. „A Rasta Autósiskola egy remek, öszeszedett iskola és semmi kétség, hogy legközelebb is ide fogok jönni tanulni. Egy jó döntés volt a Rasta.”

Pető Dávid (AM) (Balogh Zoltán)


20. Nagyon örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam. Az oktatás gyors, pontos és mellesleg nagyon jó a hangulat is. Csak ajánlani tudom a Rasta Autósiskolát, én nem bántam meg hogy ide jöttem.”

Sós Martin Gábor (AM) (Balogh Zoltán)


19. „Nagyon segítőkész autósiskola, elég gyorsan volt szükségem a jogosítványra és ebben minden támogatást megkaptam! A gyakorlati oktatás jó hangulatban telt. Fontos volt, hogy az oktatóm türelmes legyen velem és ez szerencsére így is lett. Csak ajánlani tudom az iskolát!”

Szeleczki Ágnes (B) (Nagyváradi Zsolt)


18. „Az iskolával nagyon meg vagyok elégedve. Oktatás és a segítő készség nagyon gyors és pontos. Örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam.”

Szabó Norbert (B) (Varga Imre)


17. „Nagyon korrekt és gyors az oktatás, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyváradi Zsolt oktatómnak nagyon köszönöm a munkáját és a türelmét.”

Kissné Balázs Veronika (A) (Nagyváradi Zsolt)


16. „Az elméleti oktatás gyorsan, mélyre hatóan, alaposan és jól érthetően volt elmondva. A felkészülés minden vizsgára adott volt. A vezetést Vargáné Dudás Piroska szakoktatónál sikerült elméletből gyakorlatba átültetnem, kinek türelméért és tapasztalatáért hálás vagyok, de ugyan ez igaz az elméleti oktatókra is! Csak ajánlani tudom az autós iskolát!”

Bukucs Attila (B) (Vargáné Dudás Piroska)


15. „Nagyon örülök, hogy a Rasta autósiskolát választottam. Az elméleti oktatás gyorsan és jó hangulatban telt, ugyan így a vezetés is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Besenyei Árpád (B) (Vargáné Dudás Piroska)


14. „Ha valaki gyorsan és jó hangulatban szeretne jogosítványt szerezni, akkor annak csak ajánlani tudom a Rasta Autósiskolát!”

Berecz Dávid (B) (Vargáné Dudás Piroska)


13. „Aki minél rövidebb idő alatt szeretne jogosítványt szerezni, annak a Rasta Autósiskolát ajánlom! A kiváló elméleti és gyakorlati oktatóim segítőkészek voltak, bármivel fordulhattam hozzájuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Borbás Csenge (B) (Vargáné Dudás Piroska)


12. „A Rasta autósiskola tanfolyamát a jó hangulat mellett a színvonalas oktatás jellemezte. Tanár úr nagyon jól felkészített minket és minden kérdésünkre válaszolt. Nagyon örülök,hogy itt tanultam!”

Szabari Krisztina (B) (Nagyváradi Zsolt)


11. „Örülök, hogy ezt az autósiskolát választottam. Az elméleti oktatás gyorsan lezajlott, az oktató felkészült volt és minden felmerülő kérdésre megkaptuk a választ. A gyakorlati oktatással is teljesen elégedett voltam, az oktató nagyon segítőkész, kedves és megértő volt minden óra alatt. Forgalmi vizsgára legjobb tudásuk szerint készítenek fel. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy ezt az iskolát válassza.”

Urbán Martina (B) (Vargáné Dudás Piroska)


10. „Az autósiskola nagyon jó kresz programmal rendelkezik. Az oktatók kedvesek és odafigyelnek a tanulókra. A forgalmi oktatás során pedig törekednek arra, hogy akkor küldjék a tanulókat vizsgázni, amikor már biztos a tudásuk.”

Somogyi Viktória (B) (Balogh Zoltán)


9. „Nagyon örülök, hogy ezt az autósiskolát választottam. Meg voltam elégedve az elméleti és a gyakorlati oktatással is egyaránt. Az oktató nagyon jó szaktudással rendelkezik, türelmes, kedves. Nagyon odafigyel arra, hogy aki elmegy vizsgázni az csak úgy mehessen el, hogy kellően felkészült. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Győrfi Ágnes (B) (Balogh Zoltán)


8. „Nagyon meg voltam elégedve az oktatással. Sok türelem és jó hangulat jellemezte az órákat. Örülök, hogy ezt az autósiskolát választottam.”

Burovinczné Barcsik Boglárka (B) (Balogh Zoltán)


7. „Nagyon örülök, hogy ezt az iskolát választottam. A tanfolyamok érdekesek és tanulságosak voltak. Az oktatók segítőkészek és kedvesek. Szívesen ajánlom a Rasta Autósiskolát.”

Kirják Dorina (B) (Fekete Ferenc)


6. „Maximálisan meg vagyok elégedve a Rasta Autósiskolával. Mindenkinek csak ajánlani tudom az oktatás magas színvonala, a gyorsaság és az oktató kedvessége, higgadtsága (Balogh Zoltán) miatt. Mind elméleti és gyakorlati vizsgám elsőre sikerült, így körülbelül 3 hónap alatt meg lett a jogosítványom. És azóta is csak köszönni tudom.”

Szalkári Réka (B) (Balogh Zoltán)


5. „Örülünk, hogy a Rasta Autósiskolát választottuk. Az elméleti és a gyakorlati oktatás színvonalas volt. Ezt bizonyítja, hogy mindketten elsőre le tudtunk vizsgázni mindenből.”

Király Zsófia (B) (Balogh Zoltán), Janosek Péter (B) (Nagyváradi Zsolt)


4. „Az elméleti és gyakorlati oktatás is magas színvonalú volt. A vezetési órák pozitívan teltek az oktató szaktudásának és türelmének köszönhetően! Örülök, hogy a Rasta Autósiskolát választottam.”

Sándor Krisztina (B) (Nagyváradi Zsolt)


3. „Én az oktatással nagyon meg voltam elégedve. Mindent megtanítottak ahogy kell és ha valamit nem értettem, vagy nem tudtam, akkor többször is elmagyarázták.”

Dóka Zsolt (AM) (Balogh Zoltán)


2. „Örülök, hogy ezt az autósiskolát választottam, az elméleti tanfolyam rugalmas és gördülékeny volt és vizsgával együtt pár hét alatt lezajlott. A vezetés oktatás színvonala megfelelő volt, hetente akár kétszer is tudtam menni vezetni. A gyors ügyintézés és alkalmazkodás végett 3 hónap alatt meglett a B kategóriás jogosítványom.”

Rozsnyai Gábor (B) (Nagyváradi Zsolt)


1. „Meg vagyok elégedve a Tanár Úrral és a tanfolyammal is. Gyorsan lezajlott, mindenkinek tudom ajánlani!”

Zsák Zoltán (AM) (Balogh Zoltán)